166
73

incubatorenincubatorennetwerk Limburg

Starters en jonge bedrijven kunnen vandaag in Limburg terecht in 6 verschillende incubatoren, met elk hun eigen focus.

In 2017 openen Agropolis en de MIA-H de deuren. 1 jaar later is het de beurt aan DronePort waardoor het totaal op 9 staat.

Naast  kantoor- bedrijfsruimte voor jonge bedrijven, bieden ze ook  administratieve en technische ondersteuning aan. Je krijgt toegang tot een sterk netwerk,  management advies en uiteraard worden de jonge bedrijven ook van “seed capital” voorzien. Alles om je startup een groeispurt te geven.
 
Elke incubator heeft haar eigen focus.  Bij Agropolis is dit nieuwe landbouw, Bike Valley is gericht op de fietsindustrie, in BioVille staat gezondheid & zorg centraal, de creatieve

economie heeft een stek in C-mine Crib, Corda INCubator heeft ICT als rode draad, GreenVille is de hotspot voor Cleantech en IncubaTHOR legt de focus op Energie. De Mode Incubator & Accessoires Hasselt specialiseert zich in slimme textiel en accessoires en in Sint-Truiden groeperen bedrijven in de dronesector zich op Droneport.

Alle bewoners uit de verschillende incubatoren hebben bovendien toegang tot een internationale incubator in New York. Via een samenwerkingsakkoord met  de Belgian-American Chamber of Commerce krijgen Limburgse startups hierdoor de kans om internationaal hun vleugels uit te slaan.

Op zoek naar een werkplek?

marc-klein

Marc Beenders

m.beenders@limburgstartup.be
T: +32 11 24 68 66
M: +32 478 26 74 60