Terug naar overzicht

Nicole Vranken Founder Venditio+

Profielfoto lsu-coach
Nice to know:
Espresso
Sportief
Wijn
Avontuur
Chinees
Linkedin:

Ik ben ondernemend, creatief, en heb een sterk oog voor teamontwikkeling. Ik wijs op verantwoordelijkheidszin en zie mogelijkheden in plaats van problemen. In mijn samenwerking met anderen, stel ik mij professioneel op met oog voor het menselijke en het resultaat. Ik besef heel goed dat alles snel evolueert en ik kan hiermee zeer flexibel omgaan. Ik inspireer anderen om dit ook te doen.

If you can dream it, you can do it
business developer, sales manager, customer succes manager,
Delen:
Wat mag ik verwachten

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven

Gama Putra
I LOVE Network (Hasselt, Leuven) ONLINE Magazines
6 februari 2017

We hebben 2 uur samengezeten met mevr. Vranken om mijn marketingstrategie onder de loep te nemen. Ik begon met mijn presentatie zoals ik normaal ook doe als ik bij een klant ben. En ze daagde me uit met haar scherpe analyse. Maar ik leerde dat ik meer in de taal van de klant moet spreken en dat ik het voordeel van de klant beter moet benadrukken ipv te vertellen over wat ik wil.

De coaching met mevrouw Vranken is heel intensief. Ik schreef de mogelijke verbeteringen op die ik onmiddellijk zal toepassen. Ze is heel pragmatisch en 'to the point'. Ik weet concreet wat ik nu eerst moet doen om mijn marketingpresentatie beter te maken.

Ik ben mevr. Vranken echt dankbaar voor dit nuttige advies. Ik dank haar van harte voor haar tijd en enthousiasme.

Toon alle reviews ()

Schrijf zelf een review

76 + 6 =