Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

De rode draad doorheen mijn verhaal is mensen doen groeien als individu en zo bij te dragen tot het groter geheel. Na 15 jaar als coach en leidinggevende, bij Telenet en in de modebranche, zit klantgericht denken in mijn natuur. Ik ga met heel veel plezier, samen met jou op zoek welke voor jou de volgende stap kan zijn om dichter bij je doel te komen terwijl de klant centraal blijft staan.

If you don't understand people, you don't understand business.
coach, customer centricity, change management, customer journey, customer experience

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Daniel Hens
b2b-photography
14 september 2020

Ik ken Karen enkel op professioneel vlak.
Het klikte meteen. Haar persoonlijkheid, optimisme en openheid zijn erg aanstekelijk.
Haar moto "If you don't understand people, you don't understand business." is haar dan ook op het lijf geschreven.
Ik wens ze dan nog oprecht alle succes voor de toekomst.

Gama Putra Maydeta
I LOVE Network (Hasselt, Leuven, Brussels) ONLINE Magazines
14 september 2020

"Van Karen heb ik geleerd hoe ik met mijn klanten of potentiële klanten moet omgaan. Het blijkt dat ik te snel naar 'sales' wil overgaan in plaats van eerst het vertrouwen op te bouwen met de klanten. Karen legde de verschillende fasen uit voor dat een klant overgaat tot kopen.

Ik vond haar coaching erg boeiend. Ik ging naar huis met de gedachte dat er een balans moet zijn tussen 'care' en 'sales'. En dat de juiste timing om over te schakelen naar 'sales' eigenlijk iets is dat ik moet leren aanvoelen.

Super bedankt Karen, dat ik deze feedback mag beleven tijdens de coaching. Karen is zeker een aanrader!"

Ann Valvekens
Plug de dag
14 september 2020

Ik had een heel verfrissend en aangenaam gesprek met Karen. Ze inspireerde en motiveerde mij om Plug de dag naar een hoger niveau te tillen. Karen gaf mij heel concrete tips over welke kanalen ik kan inschakelen om Plug de dag naambekendheid te geven. Vanuit haar expertise legde ze het belang uit om altijd rekening te houden met de verwachtingen van de klanten. Ook hier kreeg ik praktisch advies. Ze gaf me het vertrouwen om erin te geloven en er voluit voor te gaan! Ik vond het een heel waardevol en positief gesprek. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar tijd! Het was een verrijkend!

Schrijf zelf een review

77 + 9 =
© Limburg Startup - LSU 2022