Projectwerker van ‘The Box Vlaanderen’, een keten van plug & play handelspanden voor startende en creatieve ondernemers. Tevens ben ik coach voor ‘uppoppende’ ondernemers. De pop-up is een kruising tussen winkel en evenement. Het is dan ook van uit de kruising van mijn ervaringen: als voormalig ondernemer en mijn tijd in het eventmanagement, dat ik ondernemers ondersteun.

The hard work puts you where the good luck can find you
pop-up, the box, popup

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Inge B.
Beleefinge
14 september 2020

Om mijn zelf gecreëerd beroep als "conceptontwerper" communicatief duidelijk te maken naar mijn doelpubliek, vond ik een match met Robin als coach.
Professioneel heeft hij ruime ervaring in onze sterk evoluerende retailmarkt - de markt waar ik graag meerwaarde wil brengen met Beleefinge.
Ook al leek het eerder een zeer aangenaam kennismakingsgesprek, al snel haalde ik pen en papier boven om de subtiel aangereikte tips neer te krabbelen.
Elke concrete tip ging Robin steevast onderbouwen met het "waarom" EN surplus koppelde hij er een ludiek voorbeeld aan uit de praktijk of wat hij ooit zelf had meegemaakt !
Voor mij als beelddenker is dit alvast de meest doeltreffende manier om alles te kaderen en mogelijkheden te zien om het toe te passen voor mijn business.
Had absoluut geen schoolmeester gevoel, maar wel massa's bijgeleerd op die paar uurtjes tijd !
"A real Eye-opener . Now it's all about focus"

Schrijf zelf een review

78 + 3 =
© Limburg Startup - LSU 2020