Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Het opschalen van je startup is ontzettend spannend én uitdagend. Je maakt van je innovatief business idee een volwaardig bedrijf met klanten, medewerkers, freelancers,…

Voka – KvK Limburg en Limburg Startup slaan de handen in mekaar met E-Volve voor een 2-daags traject voor 10 startups die hun omzet willen boosten.

Schalen vraagt een andere aanpak dan opstarten. Je moet antwoorden bieden op nieuwe vraagstukken, inspelen op de noden van de markt en vooral nieuwe markten onderzoeken en innemen. Waar bij het opstarten van je bedrijf en realiseren van de eerste sales vooral de nadruk ligt op productinnovatie en de CEO vaak een techneut is, gaat het in de scale-up fase om marketing en communicatie en heb je eerder een commercieel persoon als trekker nodig in je bedrijf.

 1. Van adhoc en “netwerk” sales tot structurele sales (sales)
  Focus op een degelijke salesstrategie schrijven op basis van business units waardoor je inzicht krijgt in up- en cross selling bij bestaande en nieuwe klanten met klemtoon op de funnel.
 2. Ik ken mijn salesstrategie, nu ga ik het aan de wereld vertellen (marketing)
  Hier gaan we dieper in op wie vertel ik wat, waarom en wanneer?
  Wie zijn mijn doelgroepen, waar ligt mijn potentieel en waar leg ik mijn focus?
  We bouwen aan een “story”.
 3. Hoe communiceer ik het best en via welke kanalen (communicatie)
  Vijf regels die cruciaal zijn om goed en vooral duidelijk te communiceren. Deze regels matchen we met de verschillende communicatiekanalen.

Er kunnen max 10 bedrijven deelnemen.

Doelgroep:
Je realiseert een omzet van +/- €100K en hebt plannen om te groeien naar €500K.
Je bent een starter mét eerste saleservaring.
Je geraakt niet tot je volgende plateau in omzetgroei.

De 2de editie werd recent afgerond. Heb je interesse om volgende keer deel te nemen? Stuur een mail naar m.beenders@lrm.be

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024