Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Marketing, communicatie, customer experience en strategie. Mijn 'big four'.
Gecombineerd met een resultaat gedreven mindset, een digitaal DNA, een grote liefde om mensen te begeleiden en een reach for the sky mentaliteit.

Daarbovenop houd ik van reizen, joggen en uit eten gaan, en vooral van mijn man en twee kleine zonen, die me voortdurend belangrijke dingen over het leven leren :-) .

Live, love, wonder, wander. Ik ben niet zo voor quotes eigenlijk ;-)
marketing, communicatie, reizen, joggen

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Blair Dempsey
Kids Funbox
14 september 2020

Dorien listened very carefully to what I had to say about my project. She gave me some great ideas to help me with my marketing strategy. Brought to the table fresh ideas that I know will help me in the future. Referred me to other people that could help me with my start up progress. Do not think twice about contacting Dorien for marketing advice. Blair Dempsey

Ann Valvekens
Plug de dag
14 september 2020

Dorien luisteren vol empathie naar mijn plannen. Ze gaf me heel concrete en nuttige tips waar ik onmiddellijk mee aan de slag kan. Ze reikte me nieuwe ideeën en invalshoeken aan. Het was heel verfrissend om haar marketingtips te horen. Bovenal motiveerde en stimuleerde Dorien me om er volop voor te gaan! Dat is een topcoach talent! Ze verwees me ook door naar haar contacten die heel nuttig voor mij kunnen zijn. Ik ben haar heel dankbaar voor haar tijd en constructief advies!

Tim & Simon
PlayDay.be
14 september 2020

In een zoektocht naar een geschikte coach, een persoon met de juiste competenties en achtergrond én een coach die tot de doelgroep behoort, kwamen we al snel bij Dorien terecht.
Tot op heden hebben we hebben met Dorien 2 coaching gesprekken achter de rug. Deze gesprekken verliepen steeds in een relaxte sfeer en setting (Corda Campus). Dorien is een coach die actief kan luisteren naar je verhaal, je twijfels en doelstellingen, maar vooral een engageerde coach (die zelfs ziek toch kwam opdagen).
Dorien slaagt er steeds in om de juiste vragen te stellen en is iemand die zich constructief opstelt. Het is steeds een aangename ontmoeting, maar ook buiten de contactmomenten is Dorien steeds beschikbaar voor raad en advies.

Schrijf zelf een review

63 + 6 =
© Limburg Startup - LSU 2024