245
15

be part of theLimburg Startup community

baan

Je kan er niet naast kijken. Limburg neemt een steeds belangrijkere plaats in in de startup scene.

Het aantal startups stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komen ze kijken naar de vibes in de verschillende incubatoren. Om al die vibes in goede banen te leiden, en vooral om de startups een fastlane te bezorgen werd Limburg Startup (LSU) opgericht.

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Door alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar te verbinden, geven we een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten we het ondernemerschap in de regio groeien.

Want starten doe je niet alleen, maar samen met andere partners, collega ondernemers en organisaties. Wij bieden je een overzicht van het aanbod en brengen je in contact met gemotiveerde LSU-coaches die hun ervaring delen en hun netwerk openstellen.

 
0
Partners
0
Coaches
0
Startups
0
Incubatoren
0
FTE

In LimburgStart je
Niet alleen

Verover de wereld vanuit Limburg samen met de Startup coaches, de incubatoren en alle partners staan we je met raad en daad bij.

  • 19 incubatoren met een actief eco-systeem in verschillende sectoren.
  • 2Meer dan 220 LSU coaches die je met raad en daad bijstaan.
  • 3Ruimte: letterlijk en figuurlijk met goed uitgeruste en duurzame bedrijfsterreinen.
  • 4Kapitaal om te ondernemen met o.a de aanwezigheid van LRM.
  • 5Limburg is vlot bereikbaar en ligt in het hart van de Euregio.
  • 6De aanwezigheid van partners en organisaties met een hart voor ondernemers.