Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Business advies met focus op juridische aspecten. Help graag met contacten en contracten. Kneepjes geleerd in Silicon Valley. Uitgebreide ervaring met start-ups en VC's. Ik spreek de start-up taal.

The price of inaction is far greater than the cost of a mistake.
Advocaat, Startup Coach

Reviews

Er werden nog geen reviews geschreven...

Davy
Mimesys
14 september 2020

Maxime heeft ons (onder andere) begeleid bij onze eerste kapitaalronde. Hij voelt zich duidelijk thuis tussen zowel startups als investeerders en kent beide kanten. Hierdoor gaat zijn advies verder dan enkel het juridische en kan hij ook inhoudelijke en procesmatige tips geven. Het geeft een heel geruststellend gevoel te weten dat hij je belangen behartigt, zeker op momenten dat het (juridisch) technisch wordt.
Als je de kans krijgt om met Maxime te praten, zeker doen!

Quinten
Tombo
14 september 2020

Maxime heeft heel duidelijk en vlot de problemen rond ons project aangehaald. Hij hielp ons hierna ook door ons verschillende pistes voor te leggen. Zeer nuttige tips en goed advies!

Jan Mechels
Boost4YourBusiness - Fincare s-bvba in oprichting
14 september 2020

Ik mocht vandaag Maxime ontmoeten als collega LSU-coach. Voor een vennootschap in oprichting waarbij een handelsfonds wordt overgenomen had ik enkele juridische vragen omtrent earn-out en concurrentiebeding. To the point en zeer analytisch met een aandachtig luisterend oor bekeek hij mijn vragen en de problemen die zouden kunnen voorkomen. Zeker als starter heeft hij een vooruitziende blik volgens principe "wat als ...". Maxime geeft jou de tips om de puntjes na de "dan" in te vullen. Bovendien spreekt hij echt de taal die iedereen kan begrijpen. Zijn advies samen met de creatieve juridische ideeën van Kim (die ik ook mocht ontmoeten, het leek een LSU-coaches ronde tafel gesprek), weet ik perfect om de overeenkomsten aan te passen.

Ik kan alleen maar zeggen dat juridisch advies zeer nuttig is en als je een vraag hebt, neem zeker contact op met Maxime of Kim.

Blair Dempsey
Golf4U
14 september 2020

Meeting with Maxime on 8/3/2017. After a relaxed meeting with Maxime I felt that he had a good understanding of what I would need to start up and ecommerce business. He answered all my questions and brought to the table things I did not think of. He replied in writing with advice for me within 24 hours for which I was very grateful. A well informed lawyer and a nice guy. If you need any advice with the law side of your start up, which you probably will, Maxime is your man. Blair

Schrijf zelf een review

75 + 8 =
© Limburg Startup - LSU 2024