Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

23/01/2024 - 23/01/2024
16:45 - 19:30
LRM en Limburg Startup
Corda Campus, Conference (gebouw 1, verdieping 1)

LRM en Limburg Startup nodigen je uit op een “LRM Deep Dive Session” waarbij alles in het teken staat van Sales voor groeibedrijven.

Wat kan je verwachten?
Max 10 deelnemers gaan praktisch aan de slag tijdens deze workshop met De Disruptive Selling Canvas, het door Patrick Maes ontwikkelde marketing en sales model, dat door groeibedrijven gebruikt wordt om de juiste keuzes te maken qua commerciële strategie en commerciële organisatie.

Na een korte theoretische inleiding over het concept van Disruptive Selling gaan we aan de hand van een use-case het canvas gebruiken.

Naast de groepssessie krijg je de kans om 2een individuele sessie van 2 uur in te plannen met de spreker. (investering voor deze extra individuele sessie: €500)

Spreker: Patrick Maes – Auteur van Disruptive Selling – Adviseur van diverse ondernemingen op gebied van commerciële strategie en commerciële organisatie en oprichter van diverse start-ups rond technologie, HR en Business Model Innovation.

Deze uitnodiging is  voorbehouden voor de bedrijfsleider, eventueel aangevuld met een collega die mee de strategie van je bedrijf bepaalt.

PROGRAMMA
16.45u | Ontvangst met broodjes
17.00u | Deep Dive Sessie: Disruptive Selling – Patrick Maes
19.30u | Einde

DOELGROEP
Founders van startups met extern kapitaal van min. €100K en/of omzet van min. €250K

© Limburg Startup - LSU 2024