243
9

incubatorenincubatorennetwerk Limburg

image002

7 Incubatoren met elk hun eigen thema

Starters en jonge bedrijven kunnen vandaag in Limburg terecht in 7 verschillende incubatoren, met elk hun eigen focus. Ontdek ze hier!

Benieuwd welke incubator bij jou past? 
  • Bioville – Health and Care
  • C-mine Crib – CreativeTech
  • Agropolis – AgroTech
  • Corda Incubator – ICT Tech
  • Greenville – CleanTech
  • IncubaThor – EnergyTech
  • Droneport – Drones
bioville_0_0

Bioville

# LifeTech # HappyAging

BioVille, gelegen op de universitaire campus in Diepenbeek, is de bio-incubator die inspeelt op de specifieke behoeftes van (jonge) organisaties en bedrijven die actief zijn in de Health & Care sector..

Ontdek Bioville
c-mine

C-mine Crib

# Creatief # Gaming

C-mine Crib staat voor creatieve innovatieve business. Het is een dienstencentrum dat startende en jonge creatieve bedrijven ondersteunt bij hun opstart en doorgroei en dit door het aanbieden van gespecialiseerde begeleiding en coaching en door het aanbieden van huisvestingsmogelijkheden in diverse formules. De incubator huisvest ook onderzoeksgroepen en organisaties die creatief ondernemerschap ondersteunen.

Ontdek C-Mine Crib
agro2

Agropolis

# AgroTech

Agropolis-Kinrooi heeft de doelstelling om een impuls te geven aan Vernieuwende bedrijven in de land- en tuinbouw. Op die manier trachten we de concurrentiekracht van de bedrijven in de regio en de sector in het algemeen te verhogen. Agropolis-Kinrooi zal in deze de rol spelen van “Broed- en kiemkamer”, waarin innovatieve en economische rendabele activiteiten worden ontplooid & ondersteund én waarbij de opgedane kennis wordt verspreid.

In concreto worden een bedrijventerrein en netwerkfaciliteiten ter beschikking gesteld aan de “nieuwe land- en tuinbouwbedrijven”. Starters kunnen terecht in de Incubator, waarbij huisvesting, ondersteuning en begeleiding worden geboden.

Ontdek Agropolis
bikeville

Bikeville Incubator

# CleanTech

With the support of LRM, BikeVille is on of the latest additions to Limburg’s growing fleet of incubators. BikeVille aims to support 30 startups or spin-offs of companies related to cycling, be it national or international.
Our position – both physically and figuratively – in the industry gives the incubating companies access to the rich cycling knowledge in the heart of Belgium. BikeVille is surrounded by stalwarts and influencers of the Belgian cycling industry. We want our members to exploit this opportunity and grow in this fertile space.

In addition to the state of the art office spaces, BikeVille has meeting areas, a convention hall and a concept store. The building houses a wind-tunnel in a first of its kind setup in the cycling industry. The façade of the building has 15 golden windows, representing the golden ideas in the open innovation process which flows through the building. Combining this modernity with symbolism, the BikeVille building itself can also be entered in the future on a bike by a cycling bridge, thus incorporating the spirit of cycling in every way.

We host around thousands of visitors every year – investors, venture capitalists, tourists and decision makers of the industry. BikeVille would also be the venue for conferences and summits in the sports and cycling sector. You can make a reservation for a guided tour/visit at the webpage of the guides from City Beringen, click on : Guided tour by Beringen City guides

Ontdek Bikeville Incubator
corda-hasselt-header-image_1

Corda Incubator

# ICT

Corda INCubator is the place to be voor startende ondernemers in de technologie- en services sector. Onze ‘bewoners’ en jonge starters zijn innovatieve technologiebedrijven die een mooie plaats op de markt willen veroveren.

Wij geloven dat moderne bedrijven open innovatie moeten omarmen om relevant te blijven. Daarnaast staan we volledig achter “the sharing economy”. We omringen onze bewoners met een perfect ecosysteem van middelen die ze nodig hebben om te groeien.

Corda INCubator maakt deel uit van Corda Campus, een open, innovatieve ICT-campus in het hart van de driehoek Eindhoven-Aken-Leuven. Een toonaangevende internationale campus op het gebied van technologie, hightech, ICT en media. Binnen Corda Campus kan je rekenen op een inspirerende werkplek.

Ontdek Corda INCubator
greenville

Greenville

# CleanTech

GreenVille is een unieke incubator voor bedrijven binnen de circulaire economie. Starters en kleine KMO’s die werken aan nieuwe materialen, mobiliteit, water, nieuwe business modellen, … zijn steeds van harte welkom. Gelegen in het gerenoveerde hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen en dichtbij de E314 kan u in een historische omgeving genieten van uitgeruste kantoren en werkplekken met all-in formules. Vergaderzalen, eventruimtes, bio-restaurant, centraal onthaal en secretariaat, coaching, … alles is aanwezig om uw ideeën en business volop te laten groeien.

Ontdek Greenville
incubathor

IncubaThor

# Energie

IncubaThor, gelegen op de voormalige mijnsite van Waterschei, is de incubator voor ondernemingen die focussen op Smart Energy, Innovation & Technology. IncubaThor is de ideale uitvalsbasis voor starters tot en met ambitieuze groeibedrijven.

Ontdek IncubaThor
mia-h

MIA-H

# Fashion

Ben je ondernemend, is fashion helemaal jouw ding en zoek je begeleiding en contacten met andere bedrijven?

Ontdek MIA-H
droneport

Droneport

#Drones #UAV #Aerospace

Droneport is, dankzij haar unieke ecosysteem, infrastructuur en diensten, een katalysator voor onderzoek, innovatie en ondernemerschap op vlak van luchtvaart en UAV. Droneport Incubator is er voor startups, organisaties en onderzoeksteams die zich met ontwikkeling, productie en diensten naar deze nieuwe markt richten. Onze incubator promoot de kruisbestuiving tussen onderzoek en productontwikkeling – als basis voor innovatie en ondernemerschap.

Ontdek Droneport