Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

In Limburg hangt een sterk groeiende startup-vibe. Een vibe die Limburg Startup (LSU), Agropolis, BioVille, C-mine Crib, Corda INCubator, Greenville, IncubaThor en Droneport aangrijpen om beginnende ondernemers de kans te geven om hun innovatieve ideeën uit te werken. Hoe? Met het  Pitch your seat-programma, dat in oktober van start ging.

Via Pitch your seat krijgen recent gestarte ondernemers twee keer per jaar de kans om te solliciteren voor een gratis werkplek in een van de zeven Limburgse incubatoren én een pakket coaching en begeleiding gedurende zes maanden. Ze dienen zich hiervoor kandidaat te stellen en worden na aanvaarding uitgenodigd om te pitchen voor een jury. Wie de selectie haalt, mag deelnemen aan het traject.

We stellen je graag aan Leandro en Tim, founders van Mansion Of Dimension

Kan je jezelf even voorstellen?
Ik ben Leandro Ketelslegers, momenteel 18 Jaar en student KMO & Ondernemen aan de UCLL Diepenbeek. Ik ben afkomstig van Zonhoven (Limburg). Zowel mijn vrienden als ik zaten/ zitten met de frustratie dat er weinig te doen is in Hasselt en omstreken voor de jeugd binnen het nachtleven. Alles is altijd hetzelfde en dat begint wat saai te worden. Daarom kwam ik afgelopen jaar met het idee om de beleving binnen het nachtleven te verbeteren/ stimuleren met behulp van nieuwe technologie. Natuurlijk kon ik dit niet alleen doen dus besloot ik dit samen te doen met Tim De Reave (20), student toegepaste informatica aan de PXl. Tim is ook afkomstig van Zonhoven. sterker nog, we wonen in dezelfde straat en kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Tim en Ik delen dezelfde visie en ondervinden dezelfde problemen binnen het nachtleven en de evenementen sector.  Wij willen hier verandering in brengen! Hierdoor ontstond Mansion Of Dimension.

Wat doet Mansion Of Dimension?
Onze focus is om een nieuw concept in het nachtleven te introduceren door een ongeëvenaarde ervaring te bieden tijdens het uitgaan. Onze aanpak is het combineren van de nieuwste technologieën om een buitengewone ervaring te bieden aan onze bezoekers met behulp van grote LED-Schermen en Artificiële intelligentie. Ook helpen wij mensen met contacten leggen binnen het nachtleven en de evenementensector, dit doen we ook met behulp van AI.

Waar kan de Limburg Startup Community jou mee verder helpen?
We zijn blij te kunnen aankondigen dat we binnenkort een pop-up evenement organiseren om ons concept te bewijzen. We zijn enthousiast om te laten zien hoe onze innovatieve technologieën veel problemen in het nachtleven en de evenementensector kunnen helpen oplossen. De Limburg Startup Community kan ons zeker helpen door nieuwe inzichten aan het licht te brengen en ons in contact te brengen met personen die ervaring hebben in deze niche.

Waarom heb je je ingeschreven voor Pitch Your Seat en hoe valt je deelname mee?
We schreven ons in voor PYC omdat we graag ons concept wouden delen met experts in de ondernemingswereld. Zij hebben enorm veel ervaring en kunnen ons tips geven en hun netwerk delen om ons in contact te brengen met de juiste personen en bedrijven. Het is ongelofelijk hoeveel we hebben bereikt in slechts één maand sinds we deel uitmaken van de Limburgse startup community. We hebben ons laten inspireren door geweldige adviezen, nieuwe inzichten opgedaan en talloze getalenteerde mensen ontmoet.

© Limburg Startup - LSU 2024