Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

C.E.O.-Limburg Voka family business center stuurt 20 startups (bijna) gratis naar de OndernemersUniversiteit.

De OndernemersUniversiteit van C.E.O.-Limburg Voka family business center en Universiteit Hasselt wil de persoonlijke inzichten van iedere eigenaar-ondernemer verruimen tijdens een ideale netwerkinggelegenheid. De OndernemersUniversiteit biedt een inhoudelijk gevarieerd aanbod dat inpikt op relevante en actuele thema’s zoals strategie, (online) marketing, leiderschap, sales, financiën en fiscaliteit. Bedrijfsbezoeken, gastsprekers, gedreven clustervoorzitters en een reeks professoren en praktijkexperten zijn de kers op de taart.

De OndernemersUniversiteit zet zeer sterk in op co-creatie. Door eigenaars-ondernemers voortdurend uit te dagen om terug te koppelen naar de bedrijfspraktijk en dit te delen met de groep leren ze uit de ervaringen van een ander. Daarnaast bieden inspiratiesessies door docenten, panelgesprekken met of getuigenissen van ervaren ondernemers, hands-on gevalstudies en opdrachten en reflecties door collega clusterleden een diversiteit aan conceptuele leerervaringen.

Heb je een startup, beloof je 75% aanwezig te zijn? Dan legt C.E.O.-Limburg Voka family business center 1000€ bovenop je deelname. Met inbreng van de KMO Portefeuille bedraagt de opleiding dus nog maar €50.

Inschrijven kan hier

 

© Limburg Startup - LSU 2024