Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Netwerk LSU coaches groeit tot 200

Het netwerk van startup coaches blijft groeien. Na bijna 2 jaar staat te teller op 200 ondernemers en managers die starters en studenten met raad en daad bijstaan. Ze geven advies over de opstart van een onderneming of over de verdere groei van je zaak.

De coaches worden goed bevraagd. Meer dan 200 gesprekken werden aagevraagd. We zie vooral onderwerpen aan bod komen die helpen om tot nieuwe inzichten te komen, of die dienen ter uitbreiding van het bestaande netwerk. Vragen die te maken hebben met sales en HR staan op nummer één.

Vandaag kunnen de coaches makkelijk gecontacteerd worden via de website van LSU

Binnen 2 weken gaat de gloednieuwe LSU app live waarmee we nog sneller en slimmer mensen met elkaar kunnen verbinden want succes hangt vaak af van wie je tegenkomt in je leven. We willen deze matchmaking digitaal laten versnellen zodat niet altijd fysieke ontmoetingen nodig zijn om snel advies te kunnen inwinnen.

Marc Beenders, Community Manager LSU:

“De LSU coaches zijn een vaste waarde geworden in het Limburgs startup landschap. Een LSU coach biedt twee uur gratis advies, stelt zijn netwerk open en versterkt zo de vaardigheden van de starter. Het netwerk staat nog altijd open voor nieuwe kandidaat coaches. Aanmelden kan via onze website.”

 

Ontmoet de LSU coaches!

Op 22 februari viert LSU feest, want dan worden we 2 jaar. Uiteraard mag een leuk verjaardagsfeestje niet ontbreken. Ondertussen hebben al meer dan 150 mensen ingeschreven waaronder ook veel LSU coaches. Wil je ze leren kennen? Schrijf dan hier zeker in!

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024