Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Agrochallenge 2018 is uit de startblokken geschoten!

Agropolis wordt de nieuwe incubator die in het najaar zijn deuren opent. Agropolis verwelkomt bedrijven die een uniek, innovatief concept in huis hebben, en/of een meerwaarde kunnen bieden aan de andere aanwezige bedrijven op het domein of in de regio. Dit kunnen land- of tuinbouw gerelateerde bedrijven zijn, maar ook bedrijven die in eerste instantie weinig affiniteit vertonen met land- of tuinbouw.

Sta jij met je voeten middenin de Agrosector? Jeuken je handen om een innoverende onderneming te starten? Maar durfde je de stap nog niet te zetten?

Agropolis biedt je de kans om gedurende 9 maanden een full-service traject te winnen zodat jouw idee kan uitgroeien tot een bedrijfsklaar project.

Grijp dan je kans in de AgroChallenge!

Blaas onze specialisten omver met jouw ondernemingsidee en knok jezelf tot bij de vier winnaars. Want dan krijg je, naast een podiumplaats, ook huisvesting én coaching in onze Agropolis Incubator. Dat geeft je onderneming alvast een voorsprong t.w.v 7.500 euro.

Insecten, Aquacultuur, Smart Farming en High potentials

07/09/18 – Deadline om ons jouw pitch te bezorgen in een video van max. 2 minuten via info@agropolis-kinrooi.be. Hierin ga je in op de volgende topics:

  • Wie ben je/zijn jullie?
  • Wat is jouw/jullie idee?
  • Wat is jouw/jullie motivatie achter dit idee?

20/09/18 – Geselecteerd? Dan kan je op deze dag jouw pitch in real life brengen voor onze jury.

27/09/18 – Onze partners selecteren de winnaars, op basis van:

  • USP
  • Schaalbaarheid
  • Teamsamenstelling

01/10/18 – Start van jouw avontuur dat 9 maanden zal duren

Lees hier alle info en waag je kans!

© Limburg Startup - LSU 2024