Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Ambassify vormt strategische samenwerking met gerenommeerde Employer Brandingen Social Selling-expert Mic Adam

Terwijl bedrijven zich nog steeds aanpassen aan de globale impact van Covid-19, veranderende markten en het werken van thuis uit, wordt het des te belangrijker om als bedrijf niet alleen consistent met werknemers te engageren maar ook om hun Employer Brand en professioneel netwerk te versterken. Om dit succesvol te kunnen uitvoeren, heeft men training,
richtlijnen, een strategie en een uitvoering van die strategie nodig. Als marktleider in Employee Engagement en Employer Branding software met onder meer klanten zoals Allianz, Toyota Motor Europe, Naturgy, JBC, Unique, UCB, i25s, Swiss Life Group en Surgent, om maar enkele te noemen, gaat Ambassify van start met het geven van trainingen om zo hun klanten en partners te helpen met het inzetten van een succesvolle Employer Branding strategie om zo nog meer waarde aan de desbetreffende samenwerking toe te voegen. Ambassify is daarom trots om te mogen aankondigen dat zij gekozen hebben om deze taak tot stand te brengen samen met een strategische partner genaamd Mic Adam. Mic is gekend als Employer Branding en Social Selling expert en oprichter van Vanguard Leadership met meer dan 15 jaar ervaring. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het opstarten en implementeren van de complete training portfolio en richtlijnen betreffende het opleiden en ondersteunen van het klantenbestand van Ambassify.

Koen Stevens, oprichter en CEO van Ambassify:
“Ik ben verheugd om deze samenwerking met Mic Adam aan te kondigen, aangezien onze oplossing om meer engagement tussen het bedrijf en de werknemers te genereren momenteel een hot topic is, en Mic de go-to-expert is op dit gebied. Ik ben er zeker van dat het toevoegen van Mic aan het team als onze nieuwe en zeer ervaren trainingsmanager ons zal helpen om niet alleen het slimste platform voor Employee Engagement te worden, maar ook de oplossing waar onze klanten en prospects naar komen voor solide training op ons platform, de broodnodige strategische aanpak, evenals uitgebreide trainingssessies. Daarnaast is Mic een uiterst bekende LinkedIn- en social selling-expert met een enorm netwerk, en om zo iemand zich te laten binden aan ons platform en -team, geeft het een sterk signaal naar de markt over de toekomst van deze industrie en wie zullen de belangrijkste spelers zijn. ”

Mic Adam, Oprichter @ Vanguard Leadership:
“Ik kijk er enorm naar uit om samen met Ambassify te werken aan het ontwikkelen en uitrollen van een compleet trainingsportfolio en ondersteuning van social media-richtlijnen. Als pionier op het gebied van Employee Advocacy, heeft Ambassify snel begrepen dat succesvolle implementaties van Employee Advocacyprogramma’s meer vereisen dan alleen de training van de tools.  In de loop van de laatste jaren heb ik gezien dat bij het overtuigen van medewerkers, waardoor ze kunnen bijdragen aan inhoud en strategie en echte ambassadeurs kunnen worden, een volledige set van trainingen en goede richtlijnen een grote rol spelen in het succes van dit soort systemen. Ambassify is het eerste EA-bedrijf dat deze behoefte actief invult. Door deze diensten aan te bieden, worden ze een nog betere partner voor hun klanten. Er is altijd een symbiose geweest tussen onze 2 bedrijven en daarom is het bundelen van de krachten met Ambassify voor mij een echte kans om de toekomst van deze industrie vorm te geven.”

© Limburg Startup - LSU 2024