Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Bambooti wordt Gemini: nieuwe naam, nieuw elan

3 jaar na de oprichting van de start-up Bambooti slagen oprichters Freek Gielen en Pieter Van Moll een nieuwe weg in.

Deze Limburgse start-up vervaardigt covers voor Apple computers en GSM’s met de hand uit hout en steen. Pieter en Freek stampten dit merk uit de grond en slaagden tot tweemaal toe in een ‘5-figure product launch’. Ze bouwden een eigen productielijn in België en verzonden de Bambooti covers naar alle uithoeken van de wereld.

Pieter Van Moll en Freek Gielen
“We zijn zeer fier dat we een echt merk hebben opgebouwd en het nu kunnen overdragen een partner die de volgende stap kan zetten.We hebben heel wat opgestoken van de opstartfase, ervaring die we kunnen meenemen in onze volgende projecten.”

De overnemer is Gemini, een Belgische producent van armbanden uit natuursteen. Zij zijn actief sinds 2013 en hebben inmiddels meer dan 1.000 verkooppunten in Europa. De armbanden worden gemaakt in twee sociale projecten in Lier en Hasselt, waar Gemini ondertussen meer dan 60 personen voltijds tewerkstelt.

Arne Schelkens, zaakvoerder Gemini:
“Met de overname van Bambooti hebben we een natuurlijk, trendy product dat perfect aansluit bij onze visie. We zetten het verhaal van Freek en Pieter verder op een internationaal niveau. Naast de natuurstenen armbanden kunnen we onze klanten nu ook premium covers aanbieden voor hun iPhone of Macbook… dat zijn coole goodies voor mannen!”

Meer weten? Surf dan naar www.gemini-covers.com of volg het avontuur van Gemini op Instagram via @gemini.official

© Limburg Startup - LSU 2024