Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Brightest groeit pijlsnel vanuit IncubaThor

Brightest, het snelgroeiende bedrijf dat actief is in het testen van software, heeft ambitieuze plannen voor verdere uitbreiding in Genk. Kevin Pieters en David Vandingenen, regiomanagers van deze afdeling East, hebben een strategie uitgetekend die moet toelaten om het team van 43 medewerkers dat in 3 jaar tijd werd samengesteld, snel te doen aangroeien tot 60.

Brightest East, zoals de Limburgse vestiging van het testingbedrijf heet, werd ingehuldigd op 1 mei 2020, dus exact 3 jaar geleden. Dat het hard gaat, bewijzen de cijfers. Het aantal medewerkers bedraagt momenteel 43, wat de eigen verwachtingen ver overtreft. Regiomanagers Kevin Pieters en David Vandingenen hebben de verjaardag aangegrepen om een nieuwe strategie naar voor te schuiven. Het groeiplan dat loopt tot 2027 mikt in de meest conservatieve vorm op 17 nieuwe aanwervingen voor de komende 3 jaar, wat het totaal op 60 zal brengen. “We willen absoluut verder blijven groeien in Limburg en daarbij vasthouden aan onze kernwaarden” zeggen de regiodirecteurs. “Als daar zijn: met de voetjes op de grond blijven, de medewerkers centraal stellen en het persoonlijke karakter en de ontwikkeling van onze mensen niet uit het oog verliezen.”

Brightest East wil bovendien de dienstverlening verder uitbouwen en inspelen op innovaties in de markt van softwaretesting, en het klantenbestand verrijken met nieuwkomers uit Nederlands Limburg.

Om het 3-jarig bestaan te vieren werd overigens een bedrage gestort aan 3 lokale goede doelen die het welzijn van kinderen bevorderen. Een levensverrijkende geste, zeg maar. Het gaat om het Jessa Fonds (tablets voor de afdeling Kinderpsychiatrie van het Jessa Ziekenhuis), ZorgZaam ZOL (een magazine voor kinderen over de werking van het Ziekenhuis Oost-Limburg) en Buso Sint-Elisabeth (didactische materialen voor blinde en slechtziende kinderen). “We hopen hiermee andere bedrijven te stimuleren om ook lokale goede doelen te ondersteunen”, besluiten Kevin en David.

Bron: Made in via Kurt Meers

 

© Limburg Startup - LSU 2024