Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Mix and Match: Groot podium voor CBridge 

Maandag 21 april werd het pré-incubatieprogramma MIX AND MATCH afgesloten. 2 maanden lang werden 10 deelnemers begeleid om tot een marktklaar businessplan te komen. IMEC zorgde voor de inhoudelijke begeleiding. Mix and Match was aan zijn 3de editie toe.

De businessplannen die werden voorgesteld hadden één ding gemeen: cross-overs. De ideeën bestonden uit een combinatie van 2 of meer sectoren zoals agro-tech, fin-tech of Health-tech.

De jury had de taak om 1 businessplan te belonen met één jaar gratis een seat op Corda INCubator.

Als winnaar werd startup Cbridge gekozen. Cbridge is een platform dat zorgt voor de juiste communicatie tussen bedrijven en klanten. De startup biedt een oplossing om het kluwen aan communicatietools zoals mails, onbeantwoorde mails, ongewenste telefoontjes of verdwenen documenten te ontwarren. 1 tool combineert alle functionaliteiten zodat de klant alle info gebundeld ter beschikking heeft en zo zijn aankoop gedetailleerd kan opvolgen. Het prototype werd uitgerold in verschillende Ixina keukenwinkels. Elke KMO die een B2C product aanbiedt is een mogelijke klant voor CBridge.

Michael Ceunen en Kris Soogen, Founders van CBridge:
“Ons platform was net gelanceerd. Dankzij de coaches van Mix&Match konden wij onze doelmarkt scherp stellen en kregen we meteen voeling met onze klanten. Tijdens de sessies werden alle aspecten uitvoerig besproken om je startup te lanceren. Naast de theorie konden we bij Imec terecht voor alle vragen die betrekking hadden op ons specifiek platform. De tijd die we hierdoor gewonnen hebben is onbetaalbaar. Wij zijn klaar om naar de markt te gaan en hebben recent onze eerste klant kunnen overtuigen”

Volgende deelnemers hebben net, of zijn in volle voorbereiding van, een MVP:
-Project Pura
-Helios Technologys
-Vlegel Technology
-Pay Flows
-Tonewood

© Limburg Startup - LSU 2024