Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Ciago nieuwe stakeholder van LSU

Het Limburgs staretup-ecosysteem kent een uitgebreid pallet aan ondersteuningsmaatregelen. Je kan bij veel partners info vinden in de vorm van expertise, programma’s en events.

Limburg Startup verbindt alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar. Hierdoor geven we een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten we het ondernemerschap in de regio groeien.

We kunnen vandaag een nieuwe stakeholder toevoegen: Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen (Ciago)- is een initiatief van de Provincie Limburg en Député voor Landbouw Inge Moors.

CIAGO wil nieuwe economische waarde creëren voor de landbouw, Food en FoodTech in Limburg. ) Dit nieuw adviescentrum biedt aspirant- en bestaande ondernemers in Limburg gratis begeleiding aan op vlak van business development, innovatie en ontwikkeling

Doelstelling Ciago
Aanmoedigen van efficiënt ondernemerschap via het begeleiden bij idee-generatie, Proof of Concept, productontwikkeling, productlancering, portfolio management of bij de heroriëntatie van bestaande activiteiten.

Ondersteunen en begeleiden bij de creatie van nieuwe, innovatieve producten met toegevoegde waarde.

Stimuleren van samenwerkingen tussen bedrijven of tussen bedrijven en kennisinstellingen.

Verhogen van de economische waarde van de voedingssector in Limburg met spillover naar de bredere Food supply chain, alsook technologiebedrijven.

Contacteer CIAGO
Nicolas Deswaef, Coördinator en business developer
Frank Willems, Adviseur Innovatieve Voedingstechnieken-productmanager Korte keten

 

© Limburg Startup - LSU 2024