Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Coemans.com geselecteerd voor Google Elevator Program

Het Lommels online communiatiebureau Coemans.com stapt binnenkort, als voorlopig enige Limburgse bedrijf, in het exclusieve business programma van Google. Het werd door de Elevator Business Coaching Academy opgemerkt en geselecteerd op basis van groeipotentieel en de prestaties van het afgelopen jaar.
Coemans.com zal gedurende drie maanden, samen met 14 andere ‘high potential digital agencies’ uit België en Luxemburg, gecoacht worden door Robert Craven. Een online marketing goeroe op Europees topniveau. Het doel van de sessies bestaat erin om de strategie en werking van deze bedrijven te optimaliseren en hun groeimarge volledig in kaart te brengen. Het Google Elevator Business Programma is een invite-only event dat ieder jaar aangeboden wordt aan de meest beloftevolle digitale bedrijven.

Wim Coemans, de zaakvoerder:

“We zijn in 2017 gegroeid met 46% en proberen die lijn uiteraard door te trekken. Het Google Elevator programma is een leuke kickstarter die onze ambities kan helpen waarmaken. Ik zie deze nominatie als een erkenning voor het harde werk en het is een eer om Limburg te vertegenwoordigen tussen de andere veelbelovende agentschappen. Ik kijk ontzettend uit naar deze unieke opportuniteit”

Wil je werken bij dit veelbelovend bureau? Bekijk hier de vacature!

 

© Limburg Startup - LSU 2024