Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

CoManage haalt vers geld op om groei te versnellen en klantenportfolio uit te breiden

LRM en business angel Koen Desmedt investeren in Limburgs groeibedrijf
CoManage, een Limburgs bedrijf dat inzet op een gebruiksvriendelijke en betaalbare online facturatie- en offertetool, haalt geld op bij de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM en business angel Koen Desmedt. De tool zorgt ervoor dat ondernemers op een zeer makkelijke manier het overzicht bewaren op hun facturen en offertes. Het vers kapitaal moet de groei van het bedrijf versnellen.

Het Limburgse groeibedrijf CoManage ontwikkelde enkele jaren geleden een facturatie- en offertetool voor eigen gebruik bij gebrek aan betaalbare oplossingen voor kleine ondernemingen. Het bedrijf besliste het platform waarmee ondernemers in no-time een overzicht krijgen van de status van hun facturen en offertes te commercialiseren. De focus van CoManage ligt vooral op kleine kmo’s en éénmanszaken. Het nieuwe kapitaal moet de groei van het bedrijf versnellen zodat ze op korte tijd hun klantenportfolio kunnen uitbreiden.
KMO’s en éénmanszaken

Met namen zoals Youston of de bekende weerman Ruben Weitjens, kan het jonge bedrijf al rekenen op een aantal klinkende namen in hun klantenportfolio. De volgende stap is om met het opgehaald kapitaal de klantenportefeuille in sneltempo uit te breiden zonder de focus op kleine bedrijven en éénmanszaken te verliezen. “De troef van ons platform is de gebruiksvriendelijkheid. Echt iedereen kan zonder veel omwegen of complexe handelingen de tool gebruiken. We zijn er voor grote en kleine bedrijven, maar we merken ook dat de gebruiksvriendelijkheid erg aanslaat bij de éénmanszaken en kleine KMO’s. Want we zijn er zeven dagen op zeven voor onze klanten, via een online chat kunnen ze altijd bij ons terecht. Zij staan er vaak alleen voor en willen dat dingen snel en overzichtelijk gebeuren. En dat is precies waar CoManage voor staat”, zegt Thomas Houben, Co-Founder CoManage.
LRM en business angel Koen Desmedt investeren in de Limburgse onderneming. “CoManage heeft al een mooi traject afgelegd. Ze hebben een goed product dat aanslaat en een verschil maakt bij heel wat ondernemers. We zijn ervan overtuigd dat deze kapitaalsronde hen een duwtje in de rug kan geven om de volgende stappen te zetten en hun portfolio uit te breiden”, zegt Tom Aerts, Head of Investments bij LRM.

© Limburg Startup - LSU 2024