Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Coopersap uit Brazilië vestigt zich in Corda Incubator

Coopersap, een coöperatie van SAP-consultants, is klaar om Europa te veroveren, en daarna de rest van de wereld. Om dat te bereiken opent het Braziliaanse bedrijf zijn allereerste Europese vestiging op Corda Campus “Wij zien Vlaanderen als toegangspoort tot Europa”, zegt André Garrocini, CEO van Coopersap Brazil.

Coopersap werd opgericht in 2019 en is een coöperatief bedrijf dat een nieuw model voor SAP-consulting aanbiedt. Het bedrijf is trots op het leveren van de beste adviesdiensten tegen de laagste kosten. “We wilden een eerlijk en duurzaam SAP-adviesmodel brengen voor consultants, klanten en de samenleving als geheel”, zegt André Garrocini. “En het werkt!”

Het bedrijf heeft 66 consultants in verschillende landen, die rechtstreeks meer dan 30 klanten wereldwijd bedienen. “Elke consultant die bij Coopersap begint, moet bedrijfsaandelen kopen”, legt André Garrocini uit. “Met andere woorden, we groeien door de steun van onze leden.

Coopersap is op zoek naar zijn eerste Belgische SAP Consultant. Je kan de vacature hier lezen.

“We kiezen voor België omdat we begrijpen dat het een toegangspoort tot Europa is. Het plan is om onze diensten vanuit België naar alle Europese landen te exporteren;
Corda Campus werd ons voorgesteld tijdens een event over België (Flanders Investiment and Trade event). We houden van de plek en de mogelijkheid om te werken vanuit de incubator.”

© Limburg Startup - LSU 2024