Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Corda INCubator en Groep Delorge verlengen samenwerking en stellen auto’s ter beschikking aan startups

Bijna 3 jaar geleden lanceerden Corda Inc., Groep Delorge en Tapazz voor het eerst het idee om deelauto’s ter beschikking te stellen voor startups. Met succes zo blijkt want vandaag worden de wagens vervangen en kunnen de bewoners uit de Limburgse incubator opnieuw gebruik maken van deze service.

Marc Beenders, Corda Incubator:
“Met meer dan 60000 km op de teller zien we dat de wagens vaak geboekt worden. Het gebruik van de wagens is ingeburgerd en de reacties van de bewoners waren uitermate positief. Het duurde dus niet lang om alle partners opnieuw te overtuigen om de samenwerking te verlengen”

De Hasseltse startup Tapazz zorgt ervoor dat vanaf nu de 2 wagens keyless kunnen gebruikt worden. Via de gepersonaliseerde app kan elke startup de auto laten starten met zijn GSM.

Sven Matterne, fleet coördinator Groep Delorge:
Bij Groep Delorge gaan we steeds op zoek naar sterke partnerships. Net als Groep Delorge wil ook Corda steeds Best in Class en vernieuwend zijn, dit sluit dus perfect aan bij onze visie. Als bonus krijgen we ook de kans om ons aanbod groene wagens in de kijker te zetten, het gaat ten slotte om twee voertuigen die op aardgas rijden.

© Limburg Startup - LSU 2024