Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Crowdfunding gestart voor Supervers.be

Supervers.be is de gloednieuwe startup van Jan Vandevivere, Christopher Van Roy en Rob Reculé. Het trio heeft elkaar leren kennen na het volgen van een postgraduaat Bedrijfskunde aan de UHasselt De ondernemerskriebel bij het 3-tal heeft al een eerste concreet resultaat opgeleverd: Supervers.be. De nieuwe startup gaat versproducten van topkwaliteit online aanbieden en voor de deur afleveren. Hiervoor worden samenwerkingen aangegaan met lokale handelaars. De eerste contracten met lokale spelers zijn ondertussen getekend. Het platform is nu een crowdfunding actie opgestart om extra startkapitaal op te halen.

Jan Vandevivere, Co-Founder:
Na het volgen van de theorie aan de UHasselt konden we niet wachten om alles in de praktijk om te zetten. Het klikte erg goed met mijn collega studenten Christopher en Rob en onze gemeenschappelijke interesse in ambachtelijk vakmanschap, gekoppeld met expertise in marketing en IT zullen zorgen voor een digitale (r)evolutie in het online shoppen.

Je kan de startup steunen vanaf €50, je bepaalt mee hoe het platform evolueert en afhankelijk van je inbreng kan je 20% rendement verdienen op je investering.

Meer info over de crowdfunding actie vind je hier

 

© Limburg Startup - LSU 2024