Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Cubigo start eerste samenwerking met ziekenfonds in Belgi?

Cubigo de scale-up van Geert Houben werkt vanuit de Corda Incubator een de digitale zorg van de toekomst.??Sinds kort kan je de CM-Zorgapp gebruiken via het online zorgplatform van Cubigo.

Dit is de eerste samenwerking die Cubigo met een Belgisch ziekenfonds opstart. De reden? De mens staat centraal in de filosofie van beide organisaties: zorg organiseer je op maat van de persoon, die in het middelpunt staat van het netwerk eromheen. Cubigo en CM bundelen de krachten om hun diensten eenvoudig en snel bij de mensen thuis te brengen.

Met de app worden CM-leden ondersteund om gezond en zelfstandig te blijven. Dankzij de samenwerking is de app nu ook ingebed in een groter geheel. Zo kunnen gebruikers vanuit ??n online omgeving alles regelen wat te maken heeft met hun welzijn. Van doktersafspraken en medicatieschema?s tot het bestellen van maaltijden of het inhuren van een klusjesman. Gemakkelijk en snel geregeld.

Cubigo: het meest eenvoudige?online zorgplatform ter wereld
Is het wel allemaal zo makkelijk, horen we je denken? Ja. Beter nog; gebruiksgemak onderscheidt het Cubigo platform op de markt. Ook wie niet vertrouwd is met technologie, gebruikt het zonder moeite. Door de integratie van alle zorg in ??n online omgeving, is Cubigo een uniek platform in de wereld.

CM is eerste ziekenfonds in Belgi? dat eigen app integreert
Door de integratie van de CM-Zorgapp (www.cm.be/zorgapp) kunnen mensen vanuit hun thuisomgeving hun dagelijkse leven organiseren en de zorgsituatie co?rdineren. Videobellen met CM als je vragen hebt over zorg wordt heel makkelijk door ??n druk op knop. Daarnaast zitten ook deze diensten al in de app:

  • berichten sturen naar vrienden, familie, zorgverleners en andere contacten
  • agenda beheren en delen?met anderen
  • op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in jouw buurt en nieuwsberichten lezen
  • zorggerelateerde info uitwisselen met familie, mantelzorger en professionele zorgverleners via het communicatieschrift
  • activiteiten ontdekken van bijvoorbeeld Okra en Samana, want ook zij ontsluiten hun aanbod via het platform
© Limburg Startup - LSU 2024