Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Cumul.io haalt €10M Series A-financiering op 

Cumul.io kondigt vandaag aan dat het €10M Series A-financiering heeft opgehaald om aan de wereldwijde vraag naar zijn low-code embedded analytics-platform te voldoen dat snellere en meer betrouwbare zakelijke besluitvorming stimuleert. De ronde werd geleid door Hi Inov-Dentressangle; Axeleo Capital, LRM en SmartFin doen ook terug mee.

Wolfgang Krause, Managing Partner bij Hi Inov-Dentressangle:
“Bedrijven verzamelen meer gegevens dan ooit tevoren, maar de uitdaging is om te weten wat ze ermee moeten doen. Door middel van de juiste data analyse worden gegevens omgezet in bruikbare inzichten. De gebruikersvriendelijke aanpak van Cumul.io om deze data-analyse in te bouwen in bestaande applicaties is ongezien. Het biedt tevens een antwoord op uitdagingen waar veel B2B Saas bedrijven vandaag mee te maken krijgen.

Omdat bedrijven steeds meer op zoek zijn naar zinvolle inzichten binnen applicaties in plaats van traditionele BI-omgevingen, zal de markt voor ingebedde analyses naar verwachting groeien tot 95,78 miljard dollar.
Cumul.io is wereldwijd actief in 37 landen met vandaag meer dan 240 SaaS-bedrijven in portefeuille, waaronder Dixa, FastSpring, WorkMarket en Selligent. Dankzij de intuïtieve drag-and-drop interface kunnen productmanagers en customer success teams een boeiende interactieve analytics-ervaring creëren.

Cumul.io weerspiegelt de snel groeiende behoefte aan snelle, betrouwbare zakelijke besluitvorming en heeft meer dan €13M opgehaald. Met het hoofdkantoor in Leuven, België, en kantoren in New York en Genk, zal de Serie A-financiering worden gebruikt om het wereldwijde team van 41 mensen verder uit te breiden met ervaren specialisten.

Karel Callens, CEO en co-founder van Cumul.io:
“In een wereld die nu bijna volledig wordt aangedreven door technologie, worden alle bedrijven datagedreven softwarebedrijven. Maar in de huidige sterk concurrerende bedrijfsomgeving waar kosten- en tijdsefficiëntie van cruciaal belang zijn, moeten de gegevens die deze bedrijven aansturen op een eenvoudige en begrijpelijke manier worden gepresenteerd”

 

© Limburg Startup - LSU 2024