Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

DeltaRay uit GreenVille genomineerd voor Tech-startup of the Year.

Wie is de beste als Belgische tech-startup van het jaar? Dat wil Computable uitzoeken via zijn award voor Tech-startup of the Year.

Vandaag stelt Computable de tien finalisten voor. De beslissing valt op de Cybersec Europe-beurs die plaatsvindt op 11 en 12 mei in Brussels Expo.

Computable verkiest dit jaar voor de vijfde keer de Tech-startup of the Year. De competitie startte onder meer met een aanmeldingsmodule, waar startups voorgedragen konden worden. De jury en redactie heeft zich hierover gebogen en tien startups geselecteerd. Het gaat om Deltaray, Henchman, Integri, lilo, Metamaze, MyGamePlan, Soda, TrustBuilder, Weave.ly en whitesky.Cloud.

De jury, bestaande uit Kris Poté (vicepresident bij Capgemini), Frederik Tibau (expert digitale innovatie bij Agoria) en Peter Witsenburg (ondernemer bij Cloudmakelaar en it & data govenance manager bij PSA Antwerp), beoordelen de startups en hun pitches. Zij zullen op 12 mei om 11.30 uur in Brussels Expo de knoop doorhakken, ook nadat deelnemers hun startup nog even kort hebben voorgesteld.

Deltaray als 1 van de 10 finalisten
Deltaray uit GreenVille en LRM portfoliobedrijf biedt een toepassing voor de 3D-kwaliteitscontrole van producten. De technologie scant voorwerpen met x-ray en analyseert die scans met behulp van kunstmatige intelligentie.

© Limburg Startup - LSU 2024