Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Dure aanwervingen zijn verleden tijd met People Pack
Ondernemend duo leert je zelf medewerkers aantrekken, aanwerven en aanhouden.

Iedere ondernemer schreeuwt vandaag moord en brand, want (geschikte) medewerkers lijken onvindbaar. En dit houdt de potentiële groei van ondernemingen tegen. Twee op de drie Vlaamse bedrijven willen ondervindt vandaag grote moeilijkheden bij het vinden van geschikt personeel.

People Pack beidt hiervoor een digitale oplossing aan door het aanbieden van praktische en aantrekkelijke online cursussen die je helpen om zélf je droomteam uit te bouwen.

Sinds 6 december 2021 zijn de online cursussen van People Pack beschikbaar. De gloednieuwe startup helpt (startende) ondernemers, teamverantwoordelijken of recruiters  met het aantrekken, aanwerven en aanhouden van de juiste personen.

De doelgroep van People Pack bestaat uit bedrijven die niet de budgetten hebben of willen besteden aan een éénmalige aanwerving via een interim- of werving- en selectiekantoor.

People Pack neemt je bij de hand
De twee female founders, Jill Gielen en Maria Van Damme  hebben een langetermijn oplossing bedacht: via online cursussen leren ze ondernemers de essentials aan van het aantrekken en aanwerven van medewerkers. Zo hoeven ze niet voor iedere aanwerving aan te kloppen bij externe partijen. Met een éénmalige besteding van minder dan 1000 euro word je zelf een rekruteringsexpert. Het is een ware investering die nog geen 10% bedraagt van de interimkost die je anders voor één enkele medewerker kwijt bent.

“Dé techoplossing in het Belgische HR landschap”
De cursussen bestaan uit videomodules, digitale werkboeken, tutorials en templates, voor ieder wat wils dus. Verwacht je niet aan zwaar vakjargon, de dames van People Pack vinden het essentieel dat iedereen goed begrijpt wat ze vertellen: “We delen onze jarenlang opgebouwde kennis in mensentaal, onze cursussen zijn niet bestemd voor HR experts en HR managers.” Met heel concrete tips en tricks ga je zelf direct aan de slag met het maken van jouw organigram, functieprofiel, vacature, sollicitatie- en feedbackgesprekken voeren,…
Eens je een cursus aankoopt, is deze onbeperkt beschikbaar. Je kijkt de video’s of neemt het digitaal werkboek door wanneer het jou het beste past. Zo heb je de vrijheid te kiezen waar en wanneer je aan de slag gaat de cursus.

“People Pack heeft een handige, praktische en betaalbare manier ontwikkeld om startups en groeibedrijven via online tools te begeleiden om de zoektocht aan te vatten. Tel daarbij het enthousiasme en energie van de 2 female founders en je hebt een ideaal recept om je kans tot slagen te verhogen.” Aldus Marc Beenders, community manager bij LRM en LSU, co-auteur van Soft Skills in ondernemerschap en gastdocent aan de UHasselt.

www.peoplepack.be

 

© Limburg Startup - LSU 2024