Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

€1,4 mio extra kapitaal voor verhuurplatform Bullswap

Het online verhuurplatform voor bouwmachines Bullswap voert opnieuw een kapitaalverhoging door, deze keer van 1,4 miljoen euro. De huidige investeerders, zoals Lode Fastré van Farmaline, doen opnieuw mee en ook KBC en LRM stappen nu in.

Bullswap telt op 2 jaar tijd meer dan 6.400 klanten verspreid over heel de Benelux. Een derde is afkomstig uit het buitenland. Zij bestellen bij 250 professionele verhuurbedrijven hun machines via het platform van Bullswap.

“Ons succes is de keuze voor samenwerking met middelgrote, lokale verhuurbedrijven die een ongelooflijk hoge reactiesnelheid en service kunnen bieden”, zegt Jannes Valkeneers, die samen met Laurens Opitek het bedrijf aanstuurt. “In ruil ontzorgen we hen van hun marketingactiviteiten en verhogen we hun bezettingsgraden. De bedoeling is dat het een win-winverhaal blijft voor alle partijen, en dat werkt prima.”

“Vandaag de dag tellen we meer dan 6.000 klanten verspreid over heel de Benelux”, aldus nog Valkeneers. “Dit gaat van kleine dakdekkers of schilders tot grote aannemers, genre Renotec of Besix. Ze hebben allemaal nood aan de snelle en efficiënte verhuring van machines, en weten dat ze daarvoor bij ons terecht kunnen.”

Bullswap wil nu sneller groeien. Het team van 8 mensen wordt weldra verdubbeld. “Sinds onze oprichting zijn we jaarlijks met 250 % gegroeid, en dit ritme trachten we de komende 4 jaar nog te kunnen aanhouden. We zijn klaar om de vleugels verder uit te slaan. De verse middelen zullen integraal dienen voor het opschalen van onze marketingactiviteiten. Momenteel is het model nog lichtjes verlieslatend maar we verwachten binnen de 2 jaar een positief resultaat te kunnen realiseren.”

Bron: Made-in

© Limburg Startup - LSU 2024