Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

€50K seed capital voor Innovatieve Starters dankzij Vlaio

Innovatieve starterssteun (ISS) omvat steun voor innovatieve starters met een sterk groeipotentieel. De steun bestaat uit een begeleiding van de starter door een bedrijfsadviseur van Team Bedrijfstrajecten (VLAIO) en een vast steunbedrag van € 50.000. Het gesteunde project dient om een proof of concept en/of proof of business uit te werken. De begrote inspanningen moeten minimaal een mensjaar of een kost van € 70.000 bedragen. Innovatieve starterssteun werkt met oproepen waarvan nu de tweede open staat.

Starters kunnen zich aanmelden vanaf 2 februari 2022 tot 2 maart 2022. Bij aanmelding kies je voor één van de betrokken VLAIO-partners, die elk een beperkt aantal starters als kandidaat mogen voorstellen aan VLAIO en je daarbij helpen je aanmelding zo duidelijk mogelijk te krijgen.

Nadat de partners hun starters doorgeven, zal VLAIO uit deze 110 voorstellen de 80 sterkste starters selecteren die toegelaten worden tot het indienen van een subsidieaanvraag tegen 28 april 2022. In april start voor de geselecteerde starters ook de begeleiding door de bedrijfsadviseurs van Team Bedrijfstrajecten. De beslissing betreffende de subsidietoekenning aan 55 starters is voorzien voor de 2e helft van juni 2022.

Je kan je hier kandidaat stellen

Heb je vragen of wil je dat wij je tot de  juiste contactpersoon leiden? Stuur ons gerust een mail.

© Limburg Startup - LSU 2024