Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Financiering van Hans Bracquené en Simon Mignolet voor innovatieve uitbreidingsplannen epihunter

Epihunter, een pionier in digitale gezondheidszorg voor neurologische aandoeningen, kondigt een succesvolle kapitaalronde aan van €300.000, door Hans Bracquené en topvoetballer Simon Mignolet. Hans Bracquené is een expert in intellectueel eigendom binnen innovatieve industrieën en Simon Mignolet, een vooraanstaand pleitbezorger voor meer aandacht voor hersenaandoeningen in de sport,  hebben hun krachten gebundeld om epihunters ambitieuze uitbreidingsplannen te ondersteunen.

Na het succes van hun eerste product, gericht op absence epilepsie, en de internationale introductie ervan in Europa en Australië, betreedt epihunter nu een nieuwe fase. Deze fase omvat de introductie van hun eerste product in de klinische praktijk in Belgische ziekenhuizen en uitbreidingen naar andere hersenaandoeningen, waarbij het bedrijf voortdurend werkt aan samenwerkingen binnen het gehele ecosysteem.

Naast de toepassing voor epilepsie wordt het platform van epihunter intussen ondermeer gebruikt in een innovatieve studie in de ziekte van Parkinson. Deze studie onderbouwt de veelzijdigheid en het potentieel van het epihunter-platform binnen het bredere spectrum van neurologische aandoeningen.

Deze kapitaalinjectie en uitbreiding van het platform tonen de bijdrage van epihunter aan bij het verbeteren van levenskwaliteit voor mensen met neurologische aandoeningen. Met de steun van Hans Bracquené en Simon Mignolet, en met een sterke basis in innovatie en samenwerking, staat epihunter aan de vooravond van een nieuw tijdperk in digitale gezondheidszorg.

 

 

© Limburg Startup - LSU 2024