Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Gevers versterkt Limburgs Incubatorennetwerk

Gevers bundelt, na Start it @KBC, SD Worx en Van Havermaet de krachten om Limburgse start-ups een boost te geven. Ze zijn de 4de partner die het experten-team voor het Limburgs incubatorennetwerk vervoegen.

Start-ups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, Mia-H, BikeValley, C-Mine of DronePort konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen sinds kort ook beroep doen op experten voor al hun ondernemersvragen.

Vanaf vandaag is Gevers toegetreden als partner voor het globale Limburgs incubatorennetwerk.

Gevers is gevestigd op Corda Campus en adviseert inzake intellectuele eigendom (merken, octrooien, modellen, auteursrechten, domeinnamen etc.) met als doel innovatieve ideeën te beschermen en bedrijven de mogelijkheid te bieden verder te investeren in de opbouw van een goede reputatie en/of in Onderzoek & Ontwikkeling.

Gevers  zal o.a fysiek aanwezig zijn in de verschillende incubatoren om kennis te delen. Op deze manier kunnen de groeibedrijven snel en laagdrempelig advies inwinnen indien ze innovaties, beelden of merken willen beschermen.

Bram Dejan, partner Gevers:
“Met Gevers willen we onze jarenlange expertise inzetten om de Limburgse start-ups een sterke ondersteuning te bieden, met focus op bewustwording. Wij zetten in op de lange termijn groei van jonge ondernemingen met een team van interdisciplinaire specialisten in intellectuele rechten.”

Tom Vanham, CEO LRM:
“Het aanbieden van een expertise-team helpt de bedrijven in onze incubatoren sneller groeien. De samenwerking met Gevers vergroot het netwerk van onze Limburgse start-ups en zet deuren open voor startende ondernemers.”

 

© Limburg Startup - LSU 2024