Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Gevers verlengt partnership Limburgs incubatoren-netwerk

Gevers bevestigt, na Start it @KBC, SD Worx, Voka, Kamer van Koophandel Limburg, KBC en Van Havermaet het vertrouwen in de samenwerking met de Limburgse incubatoren. We zijn heel verheugd om hun expertise en kennis te delen aan de groeibedrijven in ons netwerk.

Startups die gevestigd zijn in Corda INC, GreenVille, BioVille, Agropolis, C-Mine of DronePort konden al rekenen op werkruimtes en begeleiding, maar kunnen sinds kort ook beroep doen op experten voor al hun ondernemersvragen. Na een eerste werkingsjaar verlengen alle experten de samenwerking.

Gevers is gevestigd op Corda Campus en adviseert inzake intellectuele eigendom (merken, octrooien, modellen, auteursrechten, domeinnamen etc.) met als doel innovatieve ideeën te beschermen en bedrijven de mogelijkheid te bieden verder te investeren in de opbouw van een goede reputatie en/of in Onderzoek & Ontwikkeling.

Gevers  zal fysiek aanwezig blijven in de verschillende incubatoren om kennis te delen. Op deze manier kunnen de groeibedrijven snel en laagdrempelig advies inwinnen indien ze innovaties, beelden of merken willen beschermen.

Bram Dejan, partner Gevers:
“Na een kennismakingsjaar hebben wij zin in meer en willen wij verder deel uitmaken van deze innovatieve community. Uit de contacten met de startups, de incubatoren, LRM en andere partners blijkt duidelijk dat bewustwording rond ondernemerschap en Intellectuele Eigendom een prioritiet is. Wij zijn dan ook overtuigd dat onze jarenlange expertise een meerwaarde kan betekenen in de ondersteuning van de groeibedrijven. Dit zullen wij doen met een team van interdisciplinaire specialisten en door middel van kruisbestuiving met andere partners/experten.”

Tom Vanham, CEO LRM:
“Enkel door samen te werken en expertise te delen kunnen we een versnelling hoger gaan in de begeleiding van de startups en scaleups in onze incubatoren. De kennis en ervaring van Gevers bij het beschermen van ideeën is een essentiële schakel in de groei van de bedrijven”

Meer info over de LSU Partners vind je hier

© Limburg Startup - LSU 2024