Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

HealthTech-bedrijf DEO uit C-mine Crib tekent commercieel akkoord met DePuy Synthes, deel van Johnson & Johnson

HealthTech-bedrijf DEO (Data-Driven Efficiency for the Operating RoomTM) uit C-mine Crib kondigt met trots de ondertekening aan van een commerciële overeenkomst met DePuy Synthes, onderdeel van de Johnson & Johnson Medical Device Companies, een van ’s werelds grootste fabrikanten van gezondheidsproducten. Om de gezondheidszorginfrastructuur zoals we die kennen veilig te stellen, is deze overeenkomst nu meer dan ooit van belang.

Ziekenhuizen hebben dringend behoefte aan allesomvattende inzichten in hun data om bestaande processen, materiaal en gebruik van technologie te optimaliseren, met name in de operatiekamer (OK). DEO’s data- en serviceplatform biedt dergelijke inzichten, die ziekenhuizen in staat stelt een naadloze OK-planning te implementeren, weloverwogen beslissingen over aanpassingen te nemen en de impact van nieuwe technologische implementaties te voorspellen. Bijgevolg kan objectief bewijs, in combinatie met de uitwisseling van optimale werkwijzen, mogelijk de wachttijden verminderen, innovatie sneller op de markt brengen en kunnen ziekenhuizen ten slotte sneller de voordelen van technologie ontsluiten. Dankzij deze commerciële samenwerking kunnen DEO en DePuy Synthes hun kennis bundelen ten voordele van ziekenhuizen, zorgteams en patiënten, en kan DePuy Synthes de DEO oplossing aan zijn klanten aanbieden.

Jeroen Dille, oprichter en CEO van DEO
“We zijn ontzettend trots op deze samenwerking met een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van medische producten. We kijken er erg naar uit om samen te werken met DePuy Synthes en data-gedreven efficiëntie naar ziekenhuizen in de EMEA-regio te brengen.”

© Limburg Startup - LSU 2024