Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Vastgoedapplicatie Homeweb wordt Setle
De Belgische start-up Homeweb gaat voortaan verder onder de naam Setle.


Setle is een technologiebedrijf, gelegen op Corda Incubator. Hun applicatie biedt begeleiding in de pré-aankoopfase van een vastgoedpand. Makelaars krijgen zo een beter beeld van de kandidaat-kopers én de huizenjagers worden beter begeleid op vlak van  regelgevingen, kosten en subsidies verbonden aan het aankoopproces. Setle heeft ondertussen 250 actieve gebruikers en verwacht een verdere groei in de tweede helft van 2020. Het bedrijf telt momenteel 10 personeelsleden en is actief op zoek naar extra talent om de groei van zijn vastgoedapplicatie te ondersteunen.

Sterk team
De startup werd in november 2019 opgericht. Na een recente financieringsronde stapten een aantal mede-investeerders zoals Bart De Witte, CEO van De Witte Communicatie en oprichter van Livios, en Jan Maurissen, partner bij Van Havermaet, mee in het Homeweb-verhaal. Hiermee krijgt Homeweb niet alleen een financiële injectie maar komt er ook een heleboel kennis en ervaring aan boord waardoor er een sterker team achter de renovatie-applicatie staat.

Thibaut Nivelles, CEO van Setle
“We merken dat er echt nood is aan een gebruiksvriendelijke applicatie die het doolhof van een vastgoedaankoop helpt ontwarren. Met het in kaart brengen van zowel renovatiekosten als subsidies en premies kunnen we een vitale rol spelen in de zoektocht naar een eigen stekje waar kopers zich met een gerust hart kunnen settelen. Dat aspect willen met onze naamsverandering dan ook zeker onderstrepen.”

Setle 2.0
Naast eenrebranding breidt Setle zijn vastgoedapplicatie verder uit. Kandidaat-kopers krijgen op deze manier een nog beter beeld van het totale kostenplaatje dat aan de renovatie van een pand verbonden is. Zo weten gebruikers meteen waar er kosten gedrukt kunnen worden en kan het volledige verbouwbudget optimaal worden benut.

Meer info: www.setle.be/

© Limburg Startup - LSU 2024