Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Horeca management platform Growzer laat horecaondernemer gratis online bestellen
Het succesvolle horeca management platform Growzer, dat de horecaondernemer helpt om eenvoudig online te bestellen, de foodcost te beheren en inzicht te krijgen in zijn/haar zaak, pakt uit met een nieuwe gratis tool. In 5 klikken kan men zich nu aanmelden en gratis gebruik maken van de mogelijkheid om online dranken te bestellen bij een drankenleverancier naar keuze. De perfecte controle over de stock, tijdswinst en een heel stuk efficiënter bestellen zijn maar enkele troeven.

Horeca Management made easy

Growzer is een gebruiksvriendelijk online platform dat horecaondernemers, groothandels en fabrikanten verbindt om hun dagelijkse processen te vereenvoudigen, meer inzicht te krijgen in de cijfers en geld te besparen.

Frank De Meulder, Managing Director van Growzer:
“Met het platform kan de horeca professional centraal en snel bestellen, de voorraad beheren, de kosten onder controle houden en aan menu engineering doen. Onmisbare tools om vandaag de dag succesvol in de horeca te zijn. Bovendien kan Growzer gekoppeld worden aan heel wat andere online tools zoals yuki (boekhouding), lightspeed (kassa), trivec (horeca-toepassingen), aapi (HR), FoodDesk & Quality Guard… waardoor je een 360° inzicht krijgt in je zaak.”

Gratis online dranken bestellen
Om de instapdrempel verder te verlagen en meer horecaondernemers met de voordelen van Growzer te laten kennismaken, werd recent een nieuwe tool online gezet. “Via onze site is het nu mogelijk om je in 5 klikken aan te melden en gratis toegang te krijgen tot een gedeelte van ons platform. Als gebruiker kun je dan van de mogelijkheid gebruik maken om gratis online je dranken te bestellen bij een leverancier naar keuze. Niet alleen een forse tijdsbesparing, het geeft je ook inzicht in je voorraad. Handige bestellijsten en een koppeling met je kassasysteem zorgen vervolgens voor bijkomende efficiëntie”, vat De Meulder de mogelijkheden samen.

Professionalisering van de horeca zorgt voor sterke groei
De witte kassa en de daarmee gepaard gaande professionalisering van de sector legt Growzer geen windeieren. “Je horecazaak professioneel managen en monitoren is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Growzer geeft je daar alle tools voor in handen. Als innovatieve speler in de sector willen we onze klanten digitaal ondersteunen en zorgen dat ze klaar zijn voor de toekomst. Klanten als Bavet, Otomat Greenway, Uptown en BE O Versmarkt hebben de stap al gezet en er volgen er steeds meer. Het volledige platform kan al gebruikt worden vanaf 0,8 cent per dag,. Een verstandige investering die je al snel recupereert. Met onze gratis tool willen we nog meer ondernemers kennis laten maken met Growzer en overtuigen van de voordelen”, besluit De Meulder.

Meer info vind je hier.

© Limburg Startup - LSU 2024