Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Limburgs Incubatorennetwerk en Limburg Startup versnellen groei van startups
Samenwerking tussen HubSpot en de Limburgse incubatoren

HubSpot, het Limburgs Incubtorennetwerk en LSU zijn een nauwe samenwerking aangegaan ten voordele van innovatieve groeibedrijven. Startups, die een eerste kapitaalronde achter de rug hebben, kunnen genieten van een grote korting.

Het softwareplatform van HubSpot biedt tal van mogelijkheden aan startups om hun processen te automatiseren. Hierdoor kunnen de groeibedrijven beter en sneller schalen.

Marc Beenders, LSU:

“HubSpot is de ideale partner voor startups die een oplossing zoeken om hun klantenervaring in kaart te brengen. Je vindt er op het platform allerhande tools over. Daarnaast vind je er hulpmiddelen om je marketing en sales te ondersteunen. Er wordt ook de nodige content voorzien zoals webinars en tips van experten. Alles gecombineerd in één makkelijke tool. We willen met deze samenwerking de groeibedrijven de juiste handvaten aanreiken om successen te boeken in hun sales. HubSpot is voor ons de ideale partner.

Kaythlin Das, HubSpot:


Wij zijn enorm enthousiast over de nieuwe samenwerking met LRM. HubSpot for Startups ziet een grote kans om Belgische startups actief te kunnen ondersteunen bij het opzetten en professionaliseren van hun marketing en sales processen. Met onze hands-on workshops, mentoring en startup-vriendelijke korting hopen we alle gepassioneerde startup founders binnen LRM te kunnen helpen.

 

 

Wie komt er in aanmerking?
Bedrijven die gevestigd zijn in één van de zeven incubatoren en startups die een kapitaalronde achter de rug hebben van max €2 miljoen. Zij krijgen een korting van 90% tijdens het eerste jaar, 50% het tweede en 25% doorlopend.

Een startup die meer dan €2 miljoen aan financiering heeft opgehaald tot en met Series A | komt in aanmerking voor maximaal 50% korting in het eerste jaar en 25% permanente korting.

*De opstartvriendelijke prijsstelling is alleen van toepassing op nieuwe HubSpot Hubs of upgrades van bestaande Starter-abonnementen op Basic-, Professional- of Enterprise-producten; klanten mogen de prijzen van het opstartprogramma niet toepassen op bestaande Basic-, Professional- of Enterprise Hubs.

Pas je in de doelgroep en wil je gebruik maken van dit voordeel? Meld je hier aan. 

Heb je een vraag? Contacteer Marc Beenders, Corporate Community Manager LRM

 

© Limburg Startup - LSU 2024