Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Incubattle met grootste LSU Coach Café van Vlaanderen!

Bedrijven uit 28 incubatoren in België en Nederland strijden op C-mine in Genk om eerste IncuBattle trofee.

Op vrijdag 28 april verzamelt JCI Genk meer dan 40 teams van startups en scale-ups op C-mine in Genk voor de eerste editie van IncuBattle. Zes virtual reality proeven zullen uitmaken wie van de incubatoren uit België én Nederland met de IncuBattle Award naar huis mag gaan. Aansluitend kunnen de deelnemers verbroederen tijdens het LSU Coach Café XL.

“Hoewel het Limburgse startup-landschap steeds meer verbonden raakt dankzij initiatieven als [18-28] en Limburg Start Up, blijven heel wat incubatoren onbekend terrein voor het merendeel van de startups. Wij zijn ervan overtuigd dat er zich voor deze bedrijven een groot potentieel aan waardevolle partners bevindt, zowel binnen als buiten de landsgrenzen. (Bart Van Proeyen, JCI)

Daarom sloeg JCI Genk de handen in mekaar voor een proefproject met de managers van de incubatoren in Vlaanderen en Nederlands Limburg. Het project IncuBattle was geboren. Via een krachtig partnership met Made In Limburg en Connect Limburg werden meteen alle registers opengetrokken. Wouter Uten, CEO van Ugentec, is ambassadeur van het project.

Pasklaar concept aan toegankelijke prijs

Bart Van Proeyen: “We hebben doelbewust gekozen voor een fun-event, gezien er al vele initiatieven bestaan voor zakelijke ondersteuning aan startende bedrijven. Wij spelen graag in op een onderhuidse, maar o zo cruciale uitdaging voor startups: van een groep talentvolle mensen een hecht team maken. Een teambuilding organiseren kost tijd of geld. Met IncuBattle willen we een pasklaar concept aanleveren op maat van onze doelgroep. Dankzij onze commerciële partners kunnen we hen dit bieden aan een toegankelijke prijs.

IncuBattle gaat door op 28 april op C-Mine Genk. Doelstelling is om veertig teams van zeven personen tegen elkaar te laten strijden in een virtual reality omgeving, een moderne versie van het ‘spel zonder grenzen’. ’s Avonds organiseert Limburg Start Up een Coach Café XL Editie waar deelnemers, partners en internationale startup-coaches met elkaar in contact kunnen komen.

Toby Baldari, LSU Coach: “Het LSU netwerk telt ondertussen meer dan 115 coaches. Naast online ontmoetingen vonden we de tijd rijp om ook offline de coaches te laten kennis maken met de startups en scale-ups. Het eerste en grootste LSU Coach Café van Vlaanderen past dus perfect in dit initiatief van JCI Genk.”

Inschrijven kan vanaf 6 februari via één van de deelnemende incubatoren.

© Limburg Startup - LSU 2024