Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Is jouw product ’Made in Limburg’ Nomineer het dan voor een nieuwe award!

Een gloednieuwe verkiezing werpt haar schijnwerpers op  ondernemers die de lokale productie in hun regio versterken. Made in Limburg lanceert met trots de zoektocht naar hét product ‘Made in Limburg” en nodigt alle ondernemingen die regionaal produceren uit om deel te nemen.

Made in Limburg is op zoek naar Limburgse bedrijven die producten op eigen bodem maken die uitgesproken origineel, succesvol, innoverend, spraakmakend en misschien zelfs nog onbekend zijn.
Of het nu gaat om baanbrekende technologie, unieke creaties, ambachtelijk vakmanschap, of andere opmerkelijke producten. We willen de verhalen horen achter deze lokale pareltjes die de Limburgse productie op de kaart zetten.

De verkiezing verloopt in verschillende fasen. Midden oktober wordt een selectie gemaakt uit alle inzendingen, waarbij iedere lezer van Made in Limburg kan stemmen op de genomineerden. Hieruit zullen vijf kandidaten per productieregio overblijven. Deze finalisten worden voorgesteld op Made in Limburg, waarna het hoogtepunt van de verkiezing plaatsvindt tijdens een feestelijke award show op 21 november. Deze sprankelende avond zal plaatsvinden in het prachtig vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), waar we de winnaars van hét product met trots zullen onthullen.

 Evy Nulens, Brand Manager van Made in Limburg, benadrukt: “Deze verkiezing is een ode aan het lokale talent en de veerkracht van onze ondernemers. Samen kunnen we de waardering voor lokaal vakmanschap vergroten en de kracht van onze economie op een positieve manier benadrukken.”

Dus, als je een bedrijf kent of zelf met trots lokale producten vervaardigt, schrijf je dan in via https://www.made-in.be/oproep/!

© Limburg Startup - LSU 2024