Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Start it @KBC, KBC verlengen partnership met LRM en de Limburgse incubatoren

Na Van Havermaet eerder deze maand, verlengen vandaag zowel KBC als Start it @KBC hun partnership met Limburg Startup en de Limburgse incubatoren.

De samenwerking zorgt ervoor dat groeibedrijven, die gevestigd zijn in één van de 7 Limburgse incubatoren naast werkruimte en begeleiding ook beroep kunnen doen op de financiële expertise van KBC en zich kandidaat kunnen stellen voor het acceleratieprogramma van Start it @KBC.

Dankzij het partnership met Start it @KBC, België’s grootste accelerator kunnen startups gebruik maken van een sterk internationaal eco-systeem.  KBC stelt dan weer haar financiële expertise ter beschikking en brengt start-ups in contact met business angels of andere investeerders. Luc Van Marsenille, die zowel de belangen van KBC als Start it @KBC behartigt binnen het netwerk is alvast positief over de relatie die verder wordt uitgebouwd:

Lode Uytterschaut, founder & CEO van Start it @KBC:
“Het ondersteunen van startups in gespecialiseerde incubatoren biedt inhoudelijk zeker voordelen, zo kunnen we heel gericht werken. De onderlinge kruisbestuivingen binnen ons ecosysteem en ons internationale netwerk zijn enkele van de grootste troeven van Start it @KBC. We willen met dit partnership dan ook aanvullend en verbindend werken, en samen met KBC en LRM zoveel mogelijk bijdragen aan het succes van Limburgse startups.”

Wim Leemen, Regional General Manager Limburg Area KBC:
“KBC biedt via haar kantoor op Corda Campus al langer financiële diensten en producten aan op maat van bedrijven en start-ups. Maar dat is niet het belangrijkste. We zullen vanuit KBC vooral helpen waar we kunnen om de business van start-ups vooruit te helpen.

Tom Vanham, CEO LRM:
“Jonge bedrijven kunnen veel van elkaar én van experts leren. Ondertussen zijn KBC en Start it @KBC trouwe partners geworden van ons netwerk. Deze samenwerking vergroot het netwerk van onze Limburgse startups en zet deuren open voor startende ondernemers.”

Klaarstomen voor het ondernemerschap
De start-ups die worden geselecteerd door Start it @KBC kunnen een jaar lang gratis gebruik maken van de coworking-ruimtes op Corda en in de andere incubatoren. Ze mogen deelnemen aan alle workshop binnen de Start it Academy van de accelerator, zijn welkom op tal van start-upevents en krijgen toegang tot een uitgebreid en internationaal netwerk van experts.

© Limburg Startup - LSU 2024