Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Start it @KBC, KBC verlengen partnership met LRM en de Limburgse incubatoren

Na Gevers en SD Worx eerder deze maand, verlengen vandaag zowel KBC als Start it @KBC hun partnership met Limburg Startup en de Limburgse incubatoren.

De samenwerking zorgt ervoor dat groeibedrijven, die gevestigd zijn in één van de 7 Limburgse incubatoren naast werkruimte en begeleiding ook beroep kunnen doen op de financiële expertise van KBC en zich kandidaat kunnen stellen voor het acceleratieprogramma van Start it @KBC.

Dankzij het partnership met Start it @KBC, België’s grootste accelerator kunnen startups gebruik maken van een sterk internationaal eco-systeem.  KBC stelt dan weer haar financiële expertise ter beschikking en brengt start-ups in contact met business angels of andere investeerders.

Nadia Van der Velden: KBC en Start it @KBC
De start-ups die worden geselecteerd door Start it @KBC kunnen een jaar lang gratis gebruik maken van de coworking-ruimtes op Corda en in de andere incubatoren. Ze mogen deelnemen aan alle workshop binnen de Start it Academy van de accelerator, zijn welkom op tal van start-upevents en krijgen toegang tot een uitgebreid en internationaal netwerk van experts.We willen met dit partnership dan ook aanvullend en verbindend werken, en samen met KBC en LRM zoveel mogelijk bijdragen aan het succes van Limburgse startups.”

© Limburg Startup - LSU 2024