Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Kluster haalt de kaap van 10.000 gebruikers

Nu elke Belg tot €6340 onbelast mag bijverdienen wordt bijklussen heel toegankelijk. Limburgse startup Kluster biedt hiervoor een gebruiksvriendelijk platform om linkerhanden met rechterhanden te matchen. Of je nu op zoek bent naar een sportcoach, iemand die geboortekaartjes kan maken, iemand die je haag scheert, of iemand die je nagels verzorgt: bij Kluster is er altijd wel iemand in de buurt die je kan helpen. Zo is er eigenlijk voor ieder wat wils.

Het platform brengt bijklussers in contact met mensen die op zoek zijn om bepaalde taken uit te voeren. Iederene die graag onbelast wil bijverdienen kan zijn profiel aanmaken en expertise delen.

De startup Kluster werd opgericht in 2017 door Sam Roose en Jochen De Bie. Na een eerste kapitaalronde en de instap in de geneHRations group gaat de startup full force. Met resultaat. Kluster app heeft zonet haar 10.000ste gebruiker mogen verwelkomen. Het platform is niet enkel in Limburg actief, maar bedient gebruikers over heel Vlaanderen.

De digitale babysit
Thuiswerken mét kinderen is een hele uitdaging, dat komen veel ouders vandaag keihard te weten. Een uurtje met de digitale babysit van Kluster kan alvast veel frustratie wegnemen. Via een video-gesprek met één van de babysits wordt met de kinderen aan de slag gegaan: een dansje aanleren, samen knutselen of turnen? Het kan allemaal. Het platform laat je kiezen tussen enkele 10-tallen babysits die enthousiast aan de slag gaan tijdens de video-chat.  Meer info vind je hier www.digitalebabysit.be

Wil je de app downloaden? Je vindt hem hier

 

© Limburg Startup - LSU 2024