Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Eerste zaadjes geplant tijdens Mix and Match 2018.
Vandaag openen Pascal en Dries de webshop “Njomly.com”

 

Wie tijdens het volgende etentje voor vrienden stevig indruk wilt maken, kan voortaan op Njomly.com terecht, een Hasseltse webshop die sterrenproducten aan huis levert. “De steaks die bij El Bulli op tafel kwamen, kun je bij ons met een simpele klik bestellen”, glunderen Pascal Anteunis en Andries Vanstraelen, bezielers achter Njomly.com. Met een livestream kunnen klanten zelfs binnenkijken bij de leveranciers.

Een webshop vóór en dóór foodies, zo omschrijven Pascal en Andries hun geesteskindje. “We hebben elkaar op restaurant leren kennen en daar is ook het idee voor Njomly ontstaan”, legt Pascal uit. “Dries en ik delen een liefde voor lekker eten, maar merkten dat je als consument niet op één plek terechtkan voor topingrediënten. De grote chefs weten uiteraard bij welke groothandelaars ze moeten gaan aankloppen, maar de meeste amateurkoks trekken noodgedwongen naar de supermarkt. Daar brengen wij met onze webshop verandering in. Voortaan kunnen mensen de producten waar sterrenkoks mee toveren gewoon thuis laten bezorgen.”

 

Elf helden
De Limburgse ondernemers gingen met elf Belgische leveranciers in zee. “Onze helden”, glundert Pascal. “Zo werken we voor het vlees samen met ‘Butcher’s Store De Laet & Van Haver’ in Antwerpen, dat onder meer Gordon Ramsey en de chef-kok van het vroegere El Bulli tot zijn klanten mag rekenen.” Met ‘The Nectar’ uit Heusden-Zolder – gespecialiseerd in sterke dranken – en de Tongerse wijnhandel ‘Vinifera Fine Wines’ zitten er ook twee Limburgse leveranciers bij het lijstje van elf helden.

Wie voor 13 uur een online sterrenmaaltijd bij elkaar shopt, krijgt de volgende dag de producten aan huis geleverd. “Doordat wij rechtstreeks met de leveranciers samenwerken, gaat alles razendsnel. Ons centrale magazijn ligt in Hasselt, maar we werken zonder stock. Vers is bij ons ook écht vers. Alles wordt uiteraard gekoeld geleverd.”

 

Livestream
Via een livestream op de website kunnen klanten bij de leveranciers binnenkijken. “Momenteel staat er nog maar één webcam geïnstalleerd bij de Butcher Store, maar de komende weken volgen onze andere helden. We gaan op gerichte tijdstippen uitzenden en via de chatbox zullen klanten live vragen aan de leveranciers kunnen stellen. Alsof ze zelf in de winkel staan. Dat persoonlijke contact met de specialisten is voor ons heel belangrijk.”

Voorlopig leveren Pascal en Andries enkel in België. Vanaf maart kunnen ook onze noorder- en zuiderburen op Njomly.com terecht. “Op termijn willen we in heel Europa leveren. We mikken op een niche van gepassioneerde amateurkoks die in hun eigen keuken op sterrenniveau willen koken.”

Meer info: www.njomly.com

© Limburg Startup - LSU 2024