Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Unieke samenwerking tussen lokale versspecialisten en jonge ondernemers

Vandaag lanceert Supervers.be, de allereerste all-in online versmarkt in Limburg. Supervers.be is het resultaat van een unieke samenwerking tussen gerenommeerde Limburgse versspecialisten en drie jonge ondernemers. Supervers.be is bovendien de eerste online versmarkt in België die erin slaagt om de volgende dag al te leveren.

Volwaardig online versaanbod
Oprichters Rob Reculé, Jan Vandevivere en Christopher Van Roy vonden elkaar in een gemeenschappelijk probleem: “Wij houden van topkwaliteit en de passie van lokale handelaars. Maar door de dagelijkse drukte slaagden we er zelden in om al die handelaars regelmatig te bezoeken. Toen we in onze omgeving steeds vaker hetzelfde verhaal hoorden, zijn we zelf op zoek gegaan naar de oplossing.”

Klanten stellen op Supervers.be hun winkelmandje 100% zelf samen uit bijna 500 verschillende producten. Daarmee biedt Supervers een volwaardig en hoogwaardig alternatief voor de wekelijkse trip naar de (super)markt. De volgende dag aan huis leveren is anno 2021 de standaard, en Supervers.be is de eerste Belgische online versmarkt die daarin slaagt.

Champions League van Limburgse versspecialisten
Reculé, Vandevivere en Van Roy wilden werken met partners waarmee een doorgedreven samenwerking wordt opgezet. Hun verhaal kwam in een stroomversnelling toen ze enkele maanden geleden aanklopten bij ‘t Vitamientje uit Hasselt. Vandaag is het volledig assortiment van ‘t Vitamientje ook via Supervers.be verkrijgbaar. En voor de levering zal Supervers.be gebruik maken van de koelwagens van ‘t Vitamientje.

“Wij hebben het onderling eigenlijk nooit over leveranciers”, aldus Rob Reculé. “We werken met partners, want een geoliede samenwerking is uiteraard cruciaal. Onze partners garanderen de versheid, wij garanderen het gemak. Op die manier creëren we een verhaal waar alle partijen beter van worden.”

Naast ‘t Vitamientje stapten ondertussen ook Slagerij Quetin (Hasselt), Bakkerij Panerex (Maasmechelen), Koffiebranderij Monx (Zonhoven), Wijndomein Sassenbroek (Zonhoven), Brouwerij De Herck (Herk-De-stad) en Allnuts (Herk-De-Stad) mee in Supervers.be. In de komende weken zullen nog een aantal partners toegevoegd worden.

Philip Fastré, zaakvoerder bij bakkerij Panerex, is alvast enthousiast. “Wij hebben tot nu toe altijd geweigerd om met online verkopers te werken. Maar bij Supervers.be voelen wij dat elke partner dezelfde passie voor topkwaliteit deelt”, aldus Fastré.

Unieke logistieke puzzel
Supervers.be is niet alleen de eerste online versmarkt in Limburg. Het is ook de eerste online versmarkt in België die erin slaagt om de volgende dag al te leveren.

Bestellen kan tot 23:00. Om 23:01 begint het logistiek proces. Elke bestelling wordt gesplitst per partner en de partners zorgen voor hun deel van de bestellingen. Rond de middag van de volgende dag komt alles samen in Hasselt, waarna Supervers.be alles samenvoegt in één box. Op weekdagen gebeurt de levering tussen 18:00 en 21:00. Op zaterdag belt de chauffeur aan tussen 14:00 en 17:00.

© Limburg Startup - LSU 2024