Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Limburg Startup en Groeiatleier Gent slaan handen in mekaar

Het Gentse Groeiatelier en Limburg Startup slaan de handen in elkaar voor een nauwe samenwerking. Hun gezamenlijke doel is om ambitieuze ondernemers te inspireren en te helpen groeien door middel van interactieve workshops met topsprekers.

Inspelen op groeiknelpunten voor ondernemers

Het Groeiatelier werd opgericht door de bekende serieel ondernemer Chris Raman en staat in Gent en omstreken bekend om haar sterk aanbod aan kwalitatieve workshops.

Michael Boschmans, Groeiatelier: “Door de ervaring van vele andere ondernemers waarmee we continu in contact staan, weten we perfect in te spelen op de groeiknelpunten waar elke ondernemer vroeg of laat mee wordt geconfronteerd, Het succes van onze workshops ligt vooral aan onze aanpak: we werken uitsluitend met de beste sprekers en houden het deelnemersaantal ook bewust beperkt zodat iedereen alle vragen kan stellen die hij/zij wil beantwoord zien.”

We halen Gent naar Limburg

Marc Beenders, LSU: Limburg Startup heeft o.a als doel om de groeiprocessen van de startups te versnellen. Omdat een aantal Limburgse ondernemers al zeer regelmatig de workshops van Groeiatelier in Gent bijwonen en we hierover veel positieve reacties ontvingen, leek het ons niet meer dan logisch om nauwer te gaan samenwerken. We zijn dan ook blij dat de sessies niet enkel in Gent maar ook in Limburg worden aangeboden. We hopen hiermee het ondernemerschap in Limburg nog een extra duwtje in de rug te geven.”

De eerste workshop van Groeiatelier zal doorgaan op 21 juni op Corda Campus.

Yannick Khayati komt de ondernemers dan wegwijs maken in de wereld van Growth Hacking.

Inschrijven kan hier.

© Limburg Startup - LSU 2024