Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

30 organisaties tekenen het Limburg Startup Charter

Je kan er niet naast kijken. Limburg neemt een steeds belangrijkere plaats in in de startup scene.

Het aantal startups stijgt fors en vanuit alle hoeken van het land komen ze kijken naar de vibes in de verschillende incubatoren. Om al die vibes in goede banen te leiden, en vooral om de startups een fastlane te bezorgen werd in maart Limburg Startup (LSU) opgericht.

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande startup initiatieven te verbinden, startups te versterken en hun groeiprocessen te versnellen.

Door alle stakeholders uit het brede startup landschap met elkaar te verbinden, geven we een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie en laten we het ondernemerschap in de regio groeien.

Want starten doe je niet alleen, maar samen met andere partners, collega ondernemers en organisaties.

afbeelding2

“We zijn trots met het engagement van maar liefst 30 organisaties die vandaag het LSU Charter hebben ondertekend. Met dit charter slaan de partners de handen in mekaar om nog meer en nog betere starters aan te trekken met sterke businessplannen en liefst internationale ambitie. We leggen slimme verbindingen tussen de partners zodat het aanbod nog beter op elkaar is afgestemd en de regio en de startups versneld kunnen groeien” zegt Marc Beenders, Community Manager LSU

Alle partners worden 2x per jaar uitgenodigd voor een gemeenschappelijk overleg. Tegelijkertijd wordt er voortdurend informeel samengewerkt om alle communities met elkaar te verbinden. Door deze samenwerkingen, in het voordeel van de starter, maken we als ondernemende regio terug een grote stap voorwaarts.

Bekijk hier de partners en het charter

 

15036522_10211464440032610_5071685500608433398_n

JP. Segers (PXL) en E. Huysman (UHasselt)

20161109_093532_resized_1

LSU Stakeholdersoverleg

 

© Limburg Startup - LSU 2024