Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Limburg Startup lanceert Ambassadeursprogramma i.s.m Ambassify

#PROUD! Om de communicatie tussen de startups en partners te boosten én om de laatste nieuwtjes met iedereen te delen lanceert LSU op dinsdag 29 augustus een online community i.s.m de Limburgse startup Ambassify. Alle stakeholders zullen uitgenodigd worden om lid te worden van deze community.

De mogelijkheden van deze online community reiken verder dan enkel communiceren en de leden up to date houden. Zo kan LSU campagnes opzetten om online buzz te boosten, krijgen ze feedback van de community members en kunnen ze samen met hen ideeën delen om te co-creëren.

Om deze community op poten te zetten heeft LSU beroep gedaan op Ambassify, bewoner in één van de Limburgse incubatoren, dat word-of-mouth marketing software ontwikkelt. Ambassify heeft communities opgezet voor zowel nationale als internationale bedrijven zoals Bongo, Barco, Golazo, Microsoft, Velux en Nvidia, en nu ook eentje voor LSU.

Koen Stevens, CEO Ambassify:

“Ik ben niet alleen coach binnen de LSU community, maar ook één van de grootste believers sinds de start. Ik heb zelf aan de lijve ondervonden hoe belangrijk de juiste coaches en begeleiding zijn tijdens de opstart van een bedrijf. LSU biedt een verbindende structuur waardoor  de community nog sterker als één naar buiten kan komen”

Door in interactie te gaan met LSU, meningen te geven, feedback te delen of door social media posts te sharen kan je punten verdienen. Deze punten geven recht op te gekke rewards zoals:

-1 uur personal training door topatleet Hans Vanalphen

-1 etentje met 19 ondernemers i.s.m Sterck Magazine

-1 gratis advertentie in Sterck Magazine

-1 maand gratis flex-office in één van de Limburgse incubatoren

-1 inspirerend ontbijt met LSU

-1 LSU Koffiemok

-1 LSU badge

“De sterkte van Ambassify is hun uitgebreide gamma aan campagnes die online meer buzz creëren en helpen om een sterk merkimago op te bouwen”, aldus Marc Beenders, community manager Limburg Startup

Wil je meer info, of wil je je registreren als LSU ambassadeur? Klik hier!

 

© Limburg Startup - LSU 2024