Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

McCoy & Partners (Corda INC) overgenomen

Het team van 15 SAP-consultants bij McCoy & Partners Belgium komt onder de vleugels van het Antwerpse Bmatix. “Het ontbrak ons aan een netwerk om verder door te groeien en daarom zijn we op zoek gegaan naar een overnemer”, zegt Ruben Winters, stichter van het Hasseltse bedrijf (Corda Campus).

McCoy & Partners Belgium werd meer dan 5 jaar geleden opgericht door Peltenaar Ruben Winters. Deze Belgische organisatie is gegroeid uit het Nederlandse moederbedrijf. Vanuit het kantoor op de Corda Campus worden de hoogopgeleide SAP-consultants uitgestuurd naar klanten om er projecten te gaan implementeren. “Onze filosofie is erg eenvoudig: we focussen maximaal op onze mensen en op onze klanten. Als we die 2 groepen goed verzorgen, volgt de rest vanzelf”, stelt Winters.

Toch stagneerde de groei sinds 2019. Covid-19 liet bovendien niet toe dat er consultants naar de klanten toe moesten gaan. “Het probleem was vooral dat het ons in België aan een netwerk ontbrak”, aldus nog Ruben Winters. “Daarom gingen wij in 2021 op zoek naar een overnemer, op drie niet-onderhandelbare
voorwaarden: perspectief en continuïteit voor al onze mensen, een sterke culturele match, en een complementaire piramide met veel jong groeipotenieel.”

Bmatix uit Kontich voldeed het best aan deze 3 vereisten. Het kwam onlangs dan ook tot een overnamedeal. McCoy & Partners Belgium blijft vanuit de Corda Campus opereren met dezelfde mensen, maar wordt omgedoopt tot Bmatix East. Maarten Bemong en Jan Vautmans, de Managing Partners van Bmatix, zijn content dat McCoy hen vervoegt: “Hun gespecialiseerde kennis zal de kwaliteit en de diversiteit van onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen. De samenwerking wordt een win-win voor de beide partijen”, klinkt het veelbetekenend.

Bron: Made-In 20.01.2022

© Limburg Startup - LSU 2024