Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Commuity: Marylene Madou
Elke maand brengen we het verhaal van iemand die actief deelneemt aan de Limburg Startup community. Vandaag geven we het woord aan Marylene Madou, oprichtster Modelabel Marylene Madou

Kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben de oprichtster en ontwerpster van het modelabel Marylene Madou. Als textielontwerpster, gespecialiseerd in print design, gebruik ik voor onze collecties enkel onze eigen in Europa geprinte stoffen, waarvoor we eco-inkt gebruiken. Iedere print is uniek en bestaat uit tekeningen die ik eerst met de hand schilder. Die prints, dat is voor mij de essentie van het merk en dat gaat voor ons veel verder dan mode.

Wat heeft LSU voor jou betekend?
Voor mij zijn de incubatoren in Limburg een echte meerwaarde. Ten eerste kan ik steeds voor advies en steun terecht bij MIA-H, maar ik heb bijvoorbeeld ook een thuiskantoor – gebruik kunnen maken van de meeting rooms wanneer dit nodig is is zeer welkom voor een starter die anders klanten in een thuisomgeving moet ontvangen. Die professionele indruk is heel belangrijk.

Ik kom regelmatig in contact met de incubatoren via Voka en Vaklab, waardoor ik al gebruik heb kunnen maken van de machines bij MIA-H, wat mij weer nieuwe ideeën gaf. Maar ook mijn coachings vinden plaats in een omgeving waarin je omringt wordt door voornamelijk jonge starters, op de Corda campus, wat die extra motivering meegeeft. Het idee dat ik als jonge starter steeds ergens terecht kan, vlak bij de twee belangrijkste creatieve steden (Hasselt en Genk), is voor Limburg een pluspunt.

 

© Limburg Startup - LSU 2024