Een werkplek boeken in één van onze incubatoren? Dat kan hier.

Meet the LSU Community: Bernard Geuns, founder Escape your business

Meet…Bernard Geuns, 22 jaar en  sinds september 2017 trotse zaakvoerder van Escape Your Business. Naast de uitbouw van zijn onderneming  is hij laatstejaarsstudent Accountancy-Fiscaliteit aan de PXL.

…Wat doe je/jouw startup precies?
Escape Your Business voorziet bedrijven in hun behoefte om te ‘ontsnappen’ aan de dagelijkse werksfeer. Gebaseerd op de steeds populairder wordende escape rooms biedt Escape Your Business pop-up escape rooms aan voor events en teambuildings. Een escape room is een kamer waaruit moet ontsnapt worden door het oplossen van raadsels en puzzels. Concreet wil dit zeggen dat wij eender welke ruimte gebruiken en tot een escape room upgraden. We bieden bedrijven naast traditionele teambuilding ook custom escape rooms aan die het beste tot hun recht komen op grote evenementen zoals een congres of familiedag.

…Wat heeft LSU voor jou betekend?
De vraag zou moeten zijn, wat betekent LSU voor jou?  Via de website van LSU maakte ik mijn eerste afspraak bij Andres Lesire, in de zomer van 2017. Hij gaf mij het nodige advies en uitleg maar vooral goesting en moed om eraan te beginnen. Niet veel later ontmoette ik Community Manager Marc Beenders voor het eerst. Hij stelde mij voor aan een ander lid van de community, waarmee ik tot op vandaag een goede samenwerking heb.

De laagdrempelige toegang tot coaches is mij blijven aanspreken. Af en toe contacteer ik nog eens een coach, daarna zit ik weer boordevol energie om er terug tegenaan te gaan.

 

© Limburg Startup - LSU 2024